کد خبر: 389976
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۳:۲۸
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه این دولت دست از پافشاری خود برای اجرای عدالت برنخواهد داشت، گفت: این دوره ای که آغاز شده است دیگر متوقف نمی‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دفتر امور رسانه‌های ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان که پنجشنبه در همایش فرمانده‌هان و مسئولین لشکر 6 ویژه پاسداران دوران دفاع مقدس سخن می‌گفت، پایه ساختن یک کشور را عدالت دانست و گفت: عدالت و قسط پایه حرکت انسان است، اجرای عدالت مانند شکستن خط دشمن است و اجرای عدالت به معنای دیگر باز کردن راه در عرصه جهانی است، پس باید راه را برای اجرای عدالت در دنیا و در داخل کشور باز کنیم، البته این کار با مشکلاتی نیز مواجه است.

دوران دفاع مقدس زیباترین دوران حیات ملت ایران است

وی با بیان اینکه دوران دفاع مقدس زیباترین دوران حیات ملت ایران است گفت: آن دوران آغاز زنده شدن همه بشریت بود.
رئیس جمهور تصریح کرد: امروز در مقایسه با گذشته باید ببینیم که در کجای تاریخ ایستاده‌ایم، آیا انقلاب اسلامی و دفاع مقدس حوادثی مقطعی بودند یا اینکه قطعه‌ای از تاریخ و فرازی از حرکت به سوی کمال هستند.
احمدی نژاد افزود: انقلاب اسلامی یک اتفاق از سلسله اتفاقاتی است که باید اتفاق می‌افتاد تا جامعه بشری به نقطه موعود برسد، خداوند انسان را آفرید تا دو ماموریت خود یعنی خلیفه الهی و حیات طیبه و سعادتمند را در زمین احیا کند و خداوند انسان را جایگزین خود قرار داد، یعنی کاری که قرار است خداوند انجام دهد او بر روی زمین انجام دهد و ماموریت دوم خود که همان حیات طیبه و سعادتمند الهی است را برپا کند.
وی با بیان اینکه اگر کسی بنا است خدایی کند باید از مسیر تلاش آنهم بر پایه حیات طیبه بگذرد گفت: آن مسیر حقیقی و کمال از مسیر اصلاح گری می گذرد . خداوند پیامبران را فرستاد تا انسان را در این مسیر راهنمایی کنند اما پیامبران در این مسیر یا به شهادت رسیدند.
رئیس جمهور تصریح کرد: خداوند به اسلام و ایران لطف و عنایت ویژه دارد؛ چراکه اولا با حقیقت دین آشنا کرد و ثانیاً ماموریت صیانت از اسلام را بر عهده ملت ایران گذاشت، پس می توان گفت، اگر از ملت ایران اثری نبود از اسلام اثری نبود و اگر از اسلام اثری نبود از ملت ایران اثری باقی نمی‌ماند.
وی گفت: ملت ایران حقیقت اسلام را از سرچشمه فیوضات الهی دریافت کرد، ملت ایران تلاش کرد تا حلقه جهل و ظلم را بشکند. شما در طول 1400 سال دیدید که چند فرصت برای ایرانیان به وجود آمد اما این فرصت ها محدود بودند تا اینکه یک فرصت تاریخی برای معرفی حقیقت اسلام ناب محمدی برای ملت ایران به وجود آمد.
احمدی نژاد در ادامه سخنان خود گفت: نام ایران امروز منهای اسلام معنا ندارد، امروز هر زمان که از ایران نام برده می شود در ذهن ها نام اسلام تداعی می شود، امروز ملت های جهان عاشق اسلام و نام ایران اسلامی هستند.
وی با تاکید بر اینکه دوره تبیین و انتشار جهانی اندیشه اسلام ناب به دست انقلاب اسلامی و ملت ایران است، گفت: انقلاب اسلامی مقدمه شکوفایی حیات طیبه اسلامی است.
رئیس جمهور با بیان اینکه حرکت عمومی به سمت نقطه اصلی و هدف باید با شتاب روز افزون تر ادامه پیدا کند، اظهار داشت: امروز در اجتماعات و اجلاس‌های بین المللی، می‌بینند که سایر ملت‌ها سخن ملت ایران را بر زبان خود جاری می‌کنند.
احمدی نژاد با تاکید بر اینکه مردم جهان از وضع فعلی ناراضی هستند، به اجلاس گروه 15 اشاره کرد و گفت: در این اجلاس از کشورهای مختلف با دیدگاه‌های متفاوت حضور داشته‌اند، اما مساله مشترک آنان نارضایتی از وضع موجود بود.
وی گفت: چیزی که در این اجلاس و سایر نشست‌های بین المللی بیان می‌شود این است که ملت‌های جهان امروز نقطه امیدشان ملت ایران است.

ملت ایران اندیشه خود را علیه استکبار و رژیم صهیونیستی القا کرده است

رئیس جمهور با بیان اینکه باید ایران و جهان را بسازیم گفت: بنده به شما بشارت می دهم که پیکره شیاطین در حال فرو ریختن است، امروز اتفاقات بسیاری در جهان در حال رخ دادن است، شما ده سال پیش ایران و آمریکا را با هم مقایسه کنید، ببینید بوش در کجا قرار دارد و ملت ایران کجا ایستاده است.امروز تمامی دنیا بر این اعتقادند که ملت ایران اندیشه خود را علیه استکبار و رژیم صهیونیستی القا کرده است.
احمدی نژاد با اشاره به سفر خود به نیویورک گفت: برای اجلاس نیویورک سران شیاطین یک سال طراحی کرده بودند تا معاهده ای را تنظیم کنند که سایر ملت ها را در استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای منع کنند و از سوی دیگر خودشان تنها کشوری باشند که می توانند از این انرژی استفاده کنند.آنها با دادن بیانیه های متعدد تلاش کردند که سایر کشورها را با خود همراه کنند به طوری که به هنگام سخنرانی بنده سالن اجلاس را ترک کنند ولی اینطور نشد.
وی تاکید کرد: به فضل الهی خواهید دید که آمریکایی ها از منطقه ما خارج و در خاک خود محصور خواهند شد، آنان حسرت اینکه به ملت ایران آسیب بزنند را به گور خواهند برد.
رئیس جمهور در پایان سخنان خود گفت: حضور بنده در لشکر 6 ویژه پاسداران در دوران دفاع مقدس یکی از بهترین دوره های زندگی‌ام بود و امروز نیز همراه با شما همچون آن دوران تا آخر خط ایستادگی خواهیم کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار