کد خبر: 389214
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۳
دبیر شورای نگهبان با تاکید بر این نکته که دولت ها در اجرای حجاب و عفاف کوتاهی کرده اند، گفت: دستگاه‌های دولتی حتی در خصوص افرادی که حقوق‌بگیر دولت هستند و حجاب را رعایت نمی‌کنند، هیچ برخوردی نداشته‌اند.
به گزارش فارس، آیت‌الله جنتی در اختتامیه سومین جشنواره دختران آفتاب با ابراز تشکر و قدردانی از دست‌اندرکاران برپایی این جشنواره، این اقدام را بسیار ارزنده دانست و گفت: افرادی که با این اهداف و برپایی اینگونه مراسم‌ها موافق هستند باید در این زمینه بیشتر کمک کنند.
وی در ادامه این مطلب افزود: برپایی این جشنواره‌ها و پرداختن به مسئله مهم حجاب و عفاف مصداق آیه شریفه سوره صف است که «مومنین باید یار خدا باشند».
جنتی در ادامه این مطلب با بیان اینکه برپایی چنین همایش‌هایی کار انصار‌الله است، افزود: از آنجایی که صدای "هل من ناصر ینصرنی " حضرت زهرا(س) بلند است و از مسلمانان می‌خواهد که اجازه ندهد زحمات پدرش از بین رود، هر فردی این ندا را لبیک گوید از انصار‌الله است.
وی مسئله حجاب و عفاف را بسیار حساس دانست و تأکید کرد: برپایی اینگونه جشنواره‌ها باید نتیجه عملی داشته باشد و اثرگذار باشد.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی به دلایل مختلف در مسئله حجاب و عفاف کوتاهی کرده است، تاکید کرد: در این زمینه، آنچه باید و شاید دولت‌ها به وظیفه خود عمل نکرده‌اند.
وی ادامه داد: مسئولان نهادهای مختلف مانند روسای دولت‌ها، روسای دانشگاه‌ها، صدا و سیما، آموزش و پرورش و حتی روحانیت وظیفه‌ای را که باید در این امر مهم انجام می‌دادند، به خوبی انجام ندادند و خود را با گرفتاری مسائل دیگر مشغول کردند.
آیت الله جنتی با بیان اینکه اهمیت لازم به فریضه حجاب داده نشده، اظهار داشت: بعضی‌ها خیال می‌کردند که مسئله حجاب و عفاف مشکلی ندارد و زمانی که از برخورد با بی‌حجابی صحبت می‌شد و برخی افراد در خصوص برخورد با بی‌حجابی طرح‌هایی را ارائه می‌کردند آن را رد می‌کردند.
وی تاکید کرد: در صورتی که اگر این فریضه مهم به درستی انجام نشود، ام‌الفساد خواهد بود.
جنتی در ادامه این مطلب تأکید کرد: بی حجابی و بی‌عفتی، مسائلی همچون طلاق، سقط جنین، فرزندان بی‌سرپرست را به دنبال خواهد داشت که غرب هم‌اکنون به آن مبتلا شده است.
امام جمعه تهران با تأکید بر اینکه حجاب و عفاف جزء حدود‌الله است و باید با دید قرآنی به این مسئله نگاه کرد، افزود: بنا بر آیات متعدد قرآن، حجاب از حدود الهی است و کسی که به این مسئله توجهی ندارد و آن را رعایت نمی‌کند در حقیقت به قرآن و اولیاء خدا دهن‌کجی می‌کند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ادامه خاطرنشان کرد: قرآن در خصوص حجاب تاکید می‌کند که زن و مرد باید دلشان پاک باشد که اگر دل و قلبی ناپاک شد، آثار منفی‌ از خود به جا می‌گذارد و در ارتباط بین خدا و انسان تاثیر خواهد داشت.
دبیر شورای نگهبان در خصوص افرادی که تا حدودی معتقد هستند اما بی‌حجابی می‌کنند، گفت: این دسته افراد تجاهر به فسق و گناه مضاعف دارند و در حقیقت جامعه را سمپاشی می‌کنند.
وی با تاکید بر اینکه دولت‌ها مقصر شدید وضعیت نامناسب حجاب و بی‌حجابی در جامعه امروز هستند، گفت: دستگاه‌های دولتی حتی در خصوص افرادی که حقوق‌بگیر دولت هستند و حجاب را رعایت نمی‌کنند، هیچ برخوردی نداشته‌اند.
جنتی با بیان اینکه زنان باحجاب ما کم نیستند و در حقیقت آنها با حفظ حجاب جهاد می‌کنند، تصریح کرد: کسی که با عدم رعایت حجاب در دانشگاه تحصیل می‌کند و مدرکی اخذ می‌کند همچنین در آینده پستی را بخواهد مدیریت کند؛ انتظار این را نباید داشته باشیم که قانون را رعایت کند و پاکدامنی و عدالت را از او ببینیم، چرا که این شخص قانون خدا را رعایت نمی‌کند، نمی‌تواند جامعه وکشور را به جایی برساند.
وی با اشاره به اینکه مسئله حجاب و عفاف هم‌اکنون همه را درگیر خود کرده است، گفت: حتی مراجع تقلید از این وضعیت به تنگ آمده‌اند.
جنتی در خصوص راهکارهای مقابله با این معضل اجتماعی گفت: باید با هر قشر و فردی متناسب با خودش رفتار کرد، از این رو روش‌های قرآنی برای بعضی‌ها موثر است؛ چرا که قرآن منذر و بشیر است.
وی تصریح کرد: اگر بتوانیم از الهامات قرآنی برای خود و دیگران استفاده و بیان کنیم تاثیر بسزایی در فرد خواهد داشت؛ چرا که روش‌های قرآنی از نافذترین و موفق‌ترین روش‌هاست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار