
امام جمعه موقت تهران در توصیه هایی به مداحان گفت: تنها مجلس گرم کردن هنر نیست، در سوره صف داریم که خداوند می فرماید «لم تقولون مالاتفلعون» یعنی چرا چیزی را می گویید که خودتان به آن عمل نمی کنید این عبارت در این سوره که سوره مجاهدین و و انصارالله و غیرتمندان و دور و بری های خاص و مدافعین ویژه است آمده است لذا باید ابتدا با ارباب بی کفنمان عهد ببندیم که نوکر صوری نباشیم و ریاکاری نکنیم .
به گزارش جهان، حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در دیدار با مداحان در آستانه ایام فاطمیه با ذکر این مطلب افزود: رسالت شعرا، مادحین و منبری ها حفاظت از دین و گرم کردن موتور دینداران و البته تا حدودی هم تعلیم و تعلم دینی باید انجام دهد که اگر خاک پای ذاکری که این رسالت خود را انجام دهد، طوطیای چشم خود کنیم والله ضرر نکرده ایم.
بخشهایی از توصیههای حجتالاسلام والمسلمین صدیقی بدین شرح است:
* مداحان پنج سوره مسبحات که شامل حدید، حشر، صف، تغابن و جمعه است را هر شب بخوانند زیرا مداحان باید متدین و جلوه قداست باشند وبیشترین بهره را از دین برده باشند.
* گاه دیده می شود که مداح و ذاکر خودش بی بهره است. مداح باید حواسش به صاحب مجلس باشد چراکه حضرت زهرا(س) در حال گریه کردن است لذا باید خودش هم یک یا حسینی بگوید و از مجلس استفاده کند
* مداحان باید اینگونه باشند که «تو نوکری چو غلامان به شرط مزد مکن / که خواجه خود روش بنده پروری داند» اجمالا باید بدانیم که مداحی وسیله درآمد ما نیست.
* شایسته نیست که مداحی در این مسیر نوکری و در رقابت با همکارش و ذاکر دیگری شأن او را پایین بیاورد که این در شأن مداح و آخوند دستگاه اهل بیت(ع) نیست بنابراین باید با خودسازی و تخلق به اخلاق الله با شهامت و شجاعت و ایثار و حتی از آبروگذشتن در مسیر دفاع از ولایت و خط راستین ولایت قدم بردارد
* والله نسبت به ذاکرین ارادت دارم و آنها را دوست دارم و به آنها عقیده دارم، آب وضوی شما را تبرک می دانم و ته مانده لیوان آب شما را به عنوان استشفا می خورم.