کد خبر: 212693
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۸
خودروی «روآ» تاکسی پس از تحویل از نمایندگی فروش ایران‌خودرو، فقط چهار روز کار کرد و به دلیل ایرادات شدید فنی به تعمیرگاه مجاز این شرکت بازگشت.
به گزارش "جوان آنلاین"، در شرایطی که خودروسازان شعار ارتقای کیفی را سرلوحه فعالیت خود قرار داده‌اند و مدعی هستند که طی چهار سال گذشته، سالانه 7/6 درصد تولیدات خود را بهبود کیفیت داده‌اند، خودرویی با هزاران نقص فنی تحویل مشتری می‌شود.
براساس این گزارش، در تاریخ 16 فروردین ماه یکی از متاقضیان خرید تاکسی، خودروی «روآ» تاکسی را ار یکی از نمایندگی‌های فروش ایران خودرو تحویل می‌گیرد اما پس از چهار روز، به طور ناگهانی از حرکت باز ایستاده و با جرثقیل به تعمیرگاه مجاز این شرکت منتقل می شود.
تعمیرگاه مذکور به دلیل مشاهده مشکلات فراوان فنی از تعمیر خودرو، خودداری کرده و موضوع را به مقامات بالا اطلاع می‌دهد و قرار بر این می‌شود که کارشناسی از بخش کنترل کیفیت ایران خودرو ، تاکسی را بازرسی کند.
اما پس از گذشت چهار روز، هنوز هیچ خبری از کارشناس کیفیت ایران‌خودرو نیست و صاحب این خودرو که از طریق مسافرکشی امرار معاش می کند مستأصل مانده و منتظر پاسخ نمایندگی است.
آیا تحویل خودروی خراب و بدون استاندارد به رانندگان زحمتکش تاکسی در سال کار مضاعف و همت مضاعف از سوی خودروسازان قابل توجیه است؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار