کد خبر: 1341532
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹
آغاز ثبت‌نام عمره رمضان از فردا معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد: ثبت‌نام دارندگان فیش عمره برای سفر در ماه رمضان از فردا آغاز می‌شود.

جوان آنلاین: اکبر رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت درباره اعزام‌های دوره جدید عمره گفت: اعزام‌های جدید عمره مفرده از تاریخ ۱۹ بهمن ماه تا ۳ اسفند ماه جاری صورت می‌گیرد.

به گزارش مهر، وی با بیان اینکه ثبت‌نام از متقاضیان عمره رمضانیه ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه ۶ دی ماه آغاز خواهد شد، افزود: دارندگان فیش عمره مفرده که آمادگی عزیمت در بازه زمانی تعیین شده را دارند می‌توانند با مراجعه به سامانه «حج من» به آدرس my.haj.ir، ثبت‌نام خود را انجام دهند.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اظهار کرد: مرحله نام‌نویسی در کاروان‌ها به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز می‌شود و این مرحله از اعزام‌ها شامل روزهای پایانی ماه شعبان و ماه رمضان است.

رضایی گفت: متقاضیانی که تمایل به عزیمت در این دوره از سفرهای عمره را دارند حتما اطلاعات خود را در سامانه «حج من» بروز رسانی کنند و همسفران مبادرت به تشکیل گروه کنند تا در زمان نام‌نویسی در انتخاب کاروان سرعت عمل داشته باشند.

وی افزود: در این دوره از اعزام‌ها هم مطابق دوره گذشته براساس دو تخته و سه تخته بودن اتاق برنامه‌ریزی شده و زائران در هنگام انتخاب کاروان حتما به انتخاب اتاق‌ها دقت داشته باشند.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت درباره هزینه‌های سفر توضیح داد: با توجه به اینکه عمده هزینه‌های سفر عمره به صورت ارزی است، بر این اساس متناسب با آن هزینه تمام شده این دوره استخراج شده است و روی سیستم سامانه نام‌نویسی قرار می‌گیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار