کد خبر: 1341173
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۶
وزیر علوم خبر داد: ابلاغ حدود ۱۸۰۰ کد استخدامی اعضای هیئت علمی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به ابلاغ کد استخدامی ۳۰۰۰ اعضای هیات‌علمی، گفت: زمانی که ما به وزارت علوم آمدیم، حدود ۳۰۰۰ نفر فاقد کد استخدامی بودند و اکنون حدود ۱۸۰۰ کد استخدامی ابلاغ شده و برای باقی آنها با سازمان اداره استخدامی درحال رفت و آمد هستیم.

جوان آنلاین:حسین سیمایی صراف امروز پنجشنبه دوم بهمن در حاشیه چهل‌وچهارمین اجلاس روسای دانشگاه‌های سطح یک کشور که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، در گفت‌و‌گو با ایسنا با بیان این مطلب تصریح کرد: اعضای هیات علمی که همچنان کد استخدامی دریافت نکردند، یکسری ایراداتی دارند که با این وجود ما معتقدیم که این افراد در هر حال جذب دانشگاه شده و باید به آنها کد اختصاص داده شود. حتی آنهایی که فاقد کد هستند هم دانشگاه قرارداد دارد و مشکلی پیش نمی‌آید.

به گزارش ایسنا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره برگزاری این اجلاس، اظهار کرد: دانشگاه‌های سطح یک کشور مستقل از وزارت علوم هستند. آنها در این جلسات برای پیشبرد آموزش عالی کشور تصمیم‌گیری می‌کنند و وزارتخانه برنامه‌های تحولی خود را با این گروه به مشورت می‌گذارد.

سیمایی صراف با بیان اینکه برنامه‌های تحولی مهمی در بخش آموزش کشور داریم، اظهار کرد: برای آموزش هوشمند، مرجعیت علمی، اعتبارسنجی دانشگاه‌ها و ایجاد مراکزی با نام توسعه و تعالی برنامه داریم. این برنامه‌ها در این اجلاس با دانشگاه‌های سطح یک کشور در میان گذاشته و نظر مشورتی آنها را گرفتیم تا با یک اجماع نخبگانی این تصمیمات و برنامه‌ها را اجرا کنیم.

برچسب ها: وزیر علوم ، استخدام ، هیات
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار