کد خبر: 1318055
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۴
رئیس ستاد کل ارتش رژیم اشغالگر: عملیات را به سمت قلب شهر غزه گسترش داده‌ایم رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی از گسترش عملیات‌های زمینی به سمت مرکز شهر غزه خبر داد.

جوان آنلاین: «ایال زامیر» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گفت که «گسترش عملیات زمینی به سمت قلب شهر غزه را آغاز کردیم.»

به گزارش ایرنا به نقل از رسانه‌های فلسطین، وی شهر غزه را منطقه مهم حماس خواند و مدعی شد: عملیات در شهر غزه برای تحقق اهداف یعنی بازگرداندن اسرا مهم است.

در همین ارتباط سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در آغاز مرحله بعدی عملیات «ارابه‌های گدعون»، رئیس ستاد مشترک ارتش بازدید شناسایی از شهر غزه انجام داد و وضعیت را با فرماندهان میدانی مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

از سوی دیگر سرهنگ «نضال ابوزید» کارشناس نظامی و راهبردی گفت که وضعیت نظامی در شهر غزه هنوز به سطح عملیات زمینی فراگیر به معنای تاکتیکی سنتی نرسیده است و آنچه اکنون وجود دارد، یورش‌های محدود همراه با آتش گسترده است.

وی گفت که میزان آتش مشاهده شده بالاتر از میزان پیشروی زمینی است و اتکا به بمباران هوایی و بمب‌گذاری خودرو‌ها نشان دهنده یک عملیات فشار لجستیکی و رسانه‌ای برای کوچاندن ساکنان غزه است تا اشغال تدریجی آن با یک نیروی زمینی کامل و مجهز.

ابوزید افزود که هدف از اظهارات مقامات اسرائیلی در این باره نیز بزرگنمایی این عملیات در رسانه‌هاست.

ارتش رژیم صهونیستی در سوم سپتامبر (۱۲ شهریور) حمله‌ای به نام «ارابه‌های گدعون ۲» را برای اشغال کامل شهر غزه آغاز کرد که این امر انتقاد‌ها و اعتراضاتی را در درون رژیم اسرائیل برانگیخت و باعث نگرانی درباره جان اسیران و نظامیان صهیونیست شد.

این اقدام رژیم صهیونیستی همچنین با موج محکومیت از سوی شخصیت‌ها، سیاستمداران، کشور‌ها و نهاد‌های بین المللی رو‌به‌رو شده است.

جریان اپوزیسیون در رژیم صهیونیستی بار‌ها تأکید کرده است که بنیامین نتانیاهو برای طولانی کردن جنگ در غزه و رد پیشنهاد‌های آتش‌بس تلاش می‌کند تا منافع سیاسی خود به ویژه ادامه حیات حکومتش را تضمین کند.

رژیم صهیونیستی از ۱۵ مهر ۱۴۰۲ جنگی ویرانگر را علیه نوار غزه آغاز کرد که تاکنون بیش از ۶۴ هزار شهید و ده‌ها هزار مجروح برجای گذاشته است. این جنگ نه تنها موجب نابودی گسترده زیرساخت‌های این منطقه از جمله بیمارستان‌ها، مدارس و شبکه‌های تأمین آب و برق شد، بلکه به آوارگی صد‌ها هزار فلسطینی، کمبود شدید مواد غذایی و بحران انسانی بی‌سابقه‌ای منجر شده است.

تصاویر منتشر شده از غزه نشان‌دهنده ویرانی کامل محله‌های مسکونی، صف‌های طولانی مردم برای دریافت اندک کمک‌های بشردوستانه و بیمارستان‌هایی است که به دلیل نبود دارو و سوخت، قادر به ارائه خدمات درمانی نیستند.

در دی سال ۱۴۰۳، پس از هفته‌ها مذاکرات فشرده، توافقی برای آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطینی به اجرا درآمد. این توافق شامل توقف درگیری‌ها و تبادل اسرا بود؛ اما رژیم اسرائیل با نقض تعهدات خود، حملات گسترده‌ای را علیه مردم مظلوم فلسطین در غزه از سر گرفته و آمار شهدا به سرعت رو به افزایش است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار