کد خبر: 1310421
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۳
غارت محموله‌های کمک‌های انسانی در غزه به دست صهیونیست‌ها عشایر غزه از غارت محموله‌های کمک‌های انسانی که وارد نوار غزه می‌شوند توسط اشغالگران صهیونیست خبر دادند.

جوان آنلاین: به نقل از المیادین، نمایندگان جمعیت عشایری غزه در یک کنفرانس خبری اعلام کردند که کمک‌های ارسالی به این باریکه توسط صهیونیست‌ها غارت می‌شوند.

به گزارش مهر، آنها اضافه کردند که کمک‌هایی که وارد این منطقه می‌شود به دست هیچکدام از ساکنان آن نمی‌رسد و توسط دشمن صهیونیستی به سرقت می‌رود.

این نمایندگان تاکید کردند که کمک‌هایی که در مراکز صهیونیستی آمریکایی به اصطلاح توزیع می‌شوند آلوده به خون مردم هستند.

عشایر غزه از آزادگان جهان خواستند در برابر این اوضاع فجیع به پا خیزند چرا که روزانه نزدیک ۱۰۰ فلسطینی در این مسیر به شهادت می‌رسند.

دفتر اطلاع رسانی دولت نوار غزه نیز اعلام کرد که ۱۰۴ کامیون حامل کمک‌های انسانی وارد نوار غزه شدند، اما صهیونیست‌ها آنها را غارت کردند.

برچسب ها: غزه ، صهیونیست ها ، آمریکا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار