کد خبر: 1278066
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۷
اروپا طی ۴۷۰ روز شاهد بیش از ۳۰ هزار تظاهرات در راستای همبستگی با مردم غزه بود.

جوان آنلاین: مرکز رسانه‌ای اروپایی فلسطینی اعلام کرد که اروپا طی ۴۷۰ روز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه شاهد بیش از ۳۰ هزار تظاهرات و فعالیت در ۶۱۹ شهر و ۲۰ کشور بوده است.

به گزارش ایسنا، این مرکز اشاره کرد که این فعالیت‌ها، بیان کننده همبستگی گسترده با ملت فلسطین در غزه و در اعتراض به جنایت‌های پی در پی رژیم صهیونیستی در غزه است.

براساس گزارش این مرکز، آلمان میزبان بیشترین فعالیت با ۴۶۶۵ مورد تظاهرات و فعالیت در ۱۲۲ شهر بود.

پس از آلمان نیز اسپانیا با ۴۴۷۲ فعالیت در ۱۲۶ شهر و سپس ایتالیا با ۳۷۶۵ فعالیت در ۱۰۴ شهر قرار دارند.

فرانسه شاهد بیش از ۳۴۰۰ تظاهرات در ۱۰۵ شهر بود و سوئد، دانمارک و هلند نیز شاهد فعالیت‌های گسترده با حضور هزاران نفر بودند.

این مرکز اشاره کرد که با وجود تفاوت در تعداد تظاهرات و فعالیت‌های همبستگی با غزه، اما همه کشور‌های اروپایی شاهد فعالیت‌هایی در راستای همبستگی با غزه بودند.

تظاهرات کنندگان در این فعالیت‌ها، خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی، محاکمه آن به دلیل جنایت هایش، بازگشایی گذرگاه‌ها برای ورود کمک‌های بشردوستانه و تامین نیاز‌های پزشکی غزه شده بودند.

برچسب ها: تظاهرات ، اروپا ، غزه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار