کد خبر: 1246784
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۵
دست خالی رشته مدال‌آور در المپیک
البته تغییرات زیاد در رده‌های مدیریتی و فنی وزنه‌برداری طی سال‌های گذشته در کنار مصدومیت‌های زیاد ستارگان مدال‌آور این رشته در نتیجه رقم خورده تأثیر زیادی داشت، به‌گونه‌ای که قبل از اعزام وزنه‌برداران به مسابقات، حتی خود مسئولان فدراسیون هم بر این باور بودند که المپیک ۲۰۲۴ جایی برای درخشش وزنه‌برداری ایران نیست و حالا هم که نتیجه مطلوب کسب نشده همه از «ویرانه» وزنه‌برداری حرف می‌زنند
 فریدون حسن

 جوان آنلاین: وزنه‌برداری ایران با وجود حضور دو وزنه‌بردار عنوان‌دار در جهان و المپیک نتوانست نتیجه جالب توجهی در المپیک ۲۰۲۴ پاریس کسب کند. میرمصطفی جوادی در دسته ۸۹ کیلوگرم و علی داوودی در دسته فوق‌سنگین نمایندگان ایران در پاریس بودند که اولی عنوان قهرمانی جهان را یدک می‌کشید و دومی علاوه بر عنوان جهانی مدال نقره المپیک ۲۰۲۰ توکیو را در کارنامه داشت، اما با وجود تمام این افتخارات، این رشته مدال‌آور که به افتخار‌آفرینی و کسب مدال آن در المپیک‌ها عادت کرده بودیم در پاریس حرفی برای گفتن نداشت و دست خالی برگشت. 
البته تغییرات زیاد در رده‌های مدیریتی و فنی وزنه‌برداری طی سال‌های گذشته در کنار مصدومیت‌های زیاد ستارگان مدال‌آور این رشته در نتیجه رقم خورده تأثیر زیادی داشت، به‌گونه‌ای که قبل از اعزام وزنه‌برداران به مسابقات، حتی خود مسئولان فدراسیون هم بر این باور بودند که المپیک ۲۰۲۴ جایی برای درخشش وزنه‌برداری ایران نیست و حالا هم که نتیجه مطلوب کسب نشده همه از «ویرانه» وزنه‌برداری حرف می‌زنند. در‌حالی‌که به نظر می‌رسد تمام این حرف‌ها فقط برای توجیه شکست است، والا چرا قبل از اعزام این همه از فدراسیون قبلی انتقاد نمی‌شد. منکر کم‌کاری و اهمال‌کاری‌ها نیستیم، اما بهتر است سجاد انوشیروانی به جای فرافکنی و انداختن تقصیرات به گردن این و آن با برنامه درست این رشته مدال‌آور را به مسیر درست خود برگرداند. 
 
نواب نصیرشلال، سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری هرچند از عملکرد شاگردانش در المپیک دفاع می‌کند، اما معتقد است وزنه‌برداری فاصله چندانی با نابودی ندارد. سرمربی تیم ملی در نشست خبری بررسی عملکرد این رشته در پاریس گفت: «حالا‌حالا‌ها به آن دورانی که پنج مدال جهانی می‌گرفتیم، نمی‌رسیم و دیگر از این خبر‌ها نیست. به اصرار انوشیروانی به مسابقات بزرگسالان قهرمانی کشور چند ملی‌پوش را فرستادیم و وزنه زدند. نفر اول کشوری را با نفر اول جهان و صدم جهان مقایسه کنید و ببینید که چقدر با دنیا فاصله داریم. حداقل هشت سال زمان می‌برد تا وزنه‌بردار ما به آن رکورد برسد. وقتی می‌گوییم وزنه‌برداری ویرانه است، واقعاً «ویرانه» است. وقتی یک وزنه‌بردار خوب از مسابقات کشوری پیدا نمی‌کنیم به چه کسی در اردوی تیم ملی باید آموزش بدهیم. پارسال به جایی رسیدیم که کسانی را که در دوران قبل به فدراسیون راه نمی‌دادند به اردوی تیم ملی آوردیم. وقتی هیچ وزنه‌برداری نیست، آیا باید به کارمند فدراسیون آموزش بدهم؟!»
 
سجاد انوشیروانی، رئیس فدراسیون وزنه‌برداری هم که چند روز پیش با اعلام اینکه وزنه‌برداری در المپیک ۲۰۲۴ پاریس ضعیف بود از مردم خواسته بود تا سال ۲۰۲۵ صبر کنند، روز گذشته مسئولان قبلی فدراسیون را مسبب اصلی حال و روز وخیم وزنه‌برداری دانست و مدعی شد که یک «ویرانه» را به اسم فدراسیون تحویل گرفته است. 
رئیس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: «دوستان اطلاعات غلط می‌دهند. آیا اتفاقاتی که در المپیک ریو افتاد، آن نفرات ماحصل فدراسیون علی مرادی بودند؟ وقتی می‌گوییم ویرانه تحویل گرفته‌ایم، یعنی اینکه چنین نفراتی را نداشتیم. همین چند روز قبل ۶۰۰ میلیون از حساب فدراسیون کم شد که مربوط به سال‌های قبل بود. آیا این کمپی که بوی تعفن می‌داد و آن را تحویل گرفتیم، ویرانه نبود؟ از همان کمپ تا استان‌های مختلف کشور که هیچ تجهیزاتی نداشتند همه ویرانه بودند. دوستان در اندازه‌ای نیستند که درباره بودجه فدراسیون صحبت کنند. فدراسیون ما در مجمع سال اول حضورم، ۱۶ مشکل داشت که از قبل باقی مانده بود. وکیل سعیدعلی حسینی شکایت ۴۵ میلیونی داشت که به دلیل تعویق در پرداخت به ۳۵۰ میلیون رسیده بود. آیا این‌ها ویرانه نیست؟ آیا می‌دانید که اردو‌های نوجوانان و جوانان به‌طور مداوم در طول حضورم برگزار شده است؟ پس وقتی می‌گوییم که ویرانه تحویل گرفته‌ایم با مدرک حرف می‌زنیم.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار