کد خبر: 1209908
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۰۳:۴۰
نگاهی به حریفان مرحله گروهی ایران در قطر
فلسطین نخستین حریف ایران در این دوره است؛ تیمی که یاران قلعه‌نویی ساعت ۲۱ یک‌شنبه، ۲۴ دی ماه در ورزشگاه اجوکیشن‌سیتی با آن دیدار می‌کنند؛ تیمی که با صدرنشینی در گروه B مرحله سوم مقدماتی جام‌ملت‌ها، بالاتر از فیلیپین، مغولستان و یمن، جواز حضور در هجدهمین دوره این رقابت‌ها را از آن خود کرد.
شمیم رضوان

جوان آنلاین: هجدهمین دوره رقابت‌های جام‌ملت‌های آسیا از ۲۲ دی ماه با حضور ۲۴ تیم در قطر آغاز می‌شود. تیم ملی فوتبال ایران این دوره به همراه فلسطین، هنگ‌کنگ و امارات در گروه C قرار دارد؛ گروهی که اگر چه به ظاهر ساده است، اما دست‌کم گرفتن آن می‌تواند خاطره تلخ شکست مقابل هنگ‌کنگ در بازی‌های آسیایی هانگژو را تداعی کند.
فلسطین
فلسطین نخستین حریف ایران در این دوره است؛ تیمی که یاران قلعه‌نویی ساعت ۲۱ یک‌شنبه، ۲۴ دی ماه در ورزشگاه اجوکیشن‌سیتی با آن دیدار می‌کنند؛ تیمی که با صدرنشینی در گروه B مرحله سوم مقدماتی جام‌ملت‌ها، بالاتر از فیلیپین، مغولستان و یمن، جواز حضور در هجدهمین دوره این رقابت‌ها را از آن خود کرد. شیر‌های کنعان، سومین حضور پیاپی خود را در جام ملت‌های آسیا تجربه می‌کنند، اما در هیچ یک از دوره‌های قبل (جام ملت‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۹) موفق به صعود از مرحله گروهی نشده و در دو دوره قبلی تنها موفق به ثبت یک گل زده شدند! فلسطین در دوره قبل با اردن، سوریه و استرالیا هم‌گروه بود که دو بازی نخست را با تساوی بدون گل به پایان برد، اما با قبول شکست ۳ بر صفر مقابل استرالیا از صعود به مرحله بعد بازماند. ایران پیش از این پنج مرتبه در رقابت‌های مختلف مقابل فلسطین به میدان رفته که نتیجه آن سه برد، دو مساوی، ۱۴ گل زده و تنها دو گل خورده مقابل این تیم بوده است.
هنگ‌کنگ
اژد‌ها در مرحله مقدماتی با ایران، عراق، بحرین و کامبوج هم‌گروه بود که با قرار گرفتن در رده چهارم، راهی دور سوم انتخابی شد، اما با قرار گرفتن در رده دوم گروه D مرحله سوم مقدماتی مسافر قطر شد. این تیم در حالی پس از ۵۵ سال موفق به حضور در جام‌ملت‌های آسیا شده که سابقه سه دوره حضور در این رقابت‌ها و همچنین کسب رتبه سومی (۱۹۵۶) و چهارمی (۱۹۶۴) را در کارنامه دارد. هنگ‌کنگ تنها یک بار در خلال جام‌ملت‌های آسیا به پست ایران خورده که با نتیجه دو بر یک مغلوب شاهزادگان پارسی شده است.
امارات
پسران زاید، سومین حریف ایران در این مرحله هستند؛ تیمی که تاکنون در ۱۱ دوره جام‌ملت‌ها حضور داشته و عنوان نایب‌قهرمانی (۱۹۹۶)، سومی (۲۰۱۵) و چهارمی (۱۹۹۲ و ۲۰۱۹) را در کارنامه دارد. ایران تاکنون پنج‌مرتبه در جام‌ملت‌های آسیا با امارات رو‌به‌رو شده که نتیجه آن چهار برد برای یوز‌ها و یک تساوی بوده است، اما آمار رویارویی دو تیم در طول رقابت‌های مختلف ۱۸ مرتبه است که ایران در ۱۴ مصاف برنده میدان بوده، سه بازی به تساوی کشیده شده و در یک بازی نیز امارات موفق به برتری برابر ایران شده است، ولی در طول این بازی‌ها امارات تنها چهار مرتبه دروازه ایران را باز کرده، در حالی که ایران ۲۶ گل به این تیم زده است. هدایت امارات را پائولو بنتو به عهده دارد؛ مربی اسپانیایی که چهار سال هدایت کره‌جنوبی را به عهده داشت. بازیکن شاخص امارات علی مبخوت است که با گلزنی در دو جام قبلی مسئولیت گلزنی تیمش را هم بر عهده دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار