کد خبر: 1170635
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۵
واکنش به ادعا‌ها درباره جزایر سه‌گانه ایرانی

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به بیانیه روسیه و شورای همکاری خلیج فارس علیه تمامیت ارضی ایران، این مواضع را به نفع روابط فیمابین ندانست.
به گزارش ایرنا، وحید جلال‌زاده، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در واکنش به بیانیه پایانی نشست اخیر شورای همکاری خلیج فارس که در مسکو و به میزبانی روسیه برگزار شد و در آن از مواضع برخی کشور‌های عربی حاشیه جنوبی خلیج فارس در زمینه ادعای امارات نسبت به جزایر سه گانه ایران در آب‌های خلیج فارس حمایت شده بود، در حساب شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «به دوستان خودمان در روسیه عرض می‌کنم؛ تکلیف ما با ادعا‌های غیرمستند و نخ‌نما شده اماراتی‌ها در خصوص جزایر ایرانی مشخص است، اما مواضع نامربوط علیه ایران در مسکو به نفع روابط فیمابین نیست. حمایت‌های ایران از مسکو مشروط است.»
شورای همکاری خلیج فارس شامگاه روز دوشنبه ۱۹ تیرماه متن بیانیه پایانی ششمین نشست مشترک وزرای امور خارجه کشور‌های عضو این شورا شامل عربستان، امارات، قطر، عمان، کویت و بحرین با روسیه برای گفت وگوی راهبردی میان دو طرف را که در مسکو برگزار شد در پایگاه اینترنتی خود منتشر کرد. کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه پایانی نشست مسکو ضمن استقبال از توافق میان عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران با تلاش و میانجیگری عمان، عراق و چین که شامل ازسرگیری روابط دیپلماتیک میان دو کشور می‌شود، ابراز امیدواری کردند این توافق گامی مثبت برای حل و فصل اختلافات و پایان دادن به همه کشمکش‌های منطقه‌ای از طریق گفتگو و ابزار‌های دیپلماتیک باشد.
در ادامه این بیانیه، وزرای خارجه کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس و روسیه بر پشتیبانی خود از همه تلاش‌های صلح آمیز از جمله «ابتکار امارات و تلاش‌های آن جهت دستیابی به یک راه حل مسالمت‌آمیز برای مسئله جزایر سه گانه تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی از طریق مذاکرات دوجانبه یا دیوان بین‌المللی دادگستری بر اساس مقررات حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد برای حل و فصل این مسئله مطابق با مشروعیت بین‌المللی» نیز تأکید کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار