کد خبر: 1154117
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۹
جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان البرز به کار خود پایان داد سی و چهارمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان البرز با حضور مرتضی ولی پور معاون سیاسی امنیتی استانداری البرز و عبدالله دارایی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز و مسئولین همراه با تجلیل از واحدها، گروه ها و کارگران نمونه کارگری در سالن میلاد شهرداری کرج به کار خود پایان داد.

در این آیین از شرکت های سیلانه سبز و کامان به مدیریت مازن حریری، نگین شهد شهران به مدیریت مجتبی دهقان، محصص به مدیریت پرویز نیامنش و شرکت فرآوری فروکتوز ناب به مدیریت سعید امیری راد و همچنین شرکت راین نیلی به مدیریت محمد حریری و شرکت های آرد داران به مدیریت شهرام پورزارع و ایران آوند فر به مدیریت بهزاد سلطانی حسینی و همچنین شرکت زرماکارون به مدیریت محسن امینی به عنوان واحدهای نمونه استانی تجلیل شد.
از دکتر نوذر مرتضوی مدیریت شرکت مدی تک سیس و خانم سعادت رحمانی خانقاهی مدیر شرکت فارانیک دارو و همچنین از شرکت موادر کاران به عنوان کارفرمای سلامت محور تجلیل شد و خانه بهداشت مواد کاران نیز به عنوان خانه بهداشت نمونه کارگری استان برگزیده شده است. حسین قربانی مدیرعامل ایران کاوه ساپیا به عنوان کارفرمای نونه تولید در استان انتخاب شدند.
کارگران نمونه استانی نیز آقایان رضا عزیزی از شرکت نگین شهد شهران و شهرام امیری زارع از شرکت آذین خودرو و همچنین رضا رجائی و قاسم فتاحی از شرکت مپنا توگا و علی صاحبیان از شرکت فراوری فروکتوز ناب و سرکار خانم فاطمه روستا رفیع از شرکت راین نیلی انتخاب و با دریافت تندیس کارگر نمونه استانی مورد تجلیل قرار گرفتند.
گروه های کار نمونه استانی نیز از شرکت شرکت مهندسی و ساخت بویلر و تجهیزات مپنا (مپنا بویلر) تعداد 5 گروه و شرکت های آردداران و ماموت تکنولوژی و همچنین از شرکت شتاب سیستم جهانی و شرکت شرکت دنیای ماموت و شرکت آریا دیزل پارت تعداد 5 گروه کار و شرکت مهندسی و ساخت توربین مپنا(توگا) و شرکت مهندسی وساخت ژنراتور مپنا(پارس) تعداد 5 گروه و نهایتا شرکت آذین خودرو 2 گروه به عنوان گروه های کار نمونه استانی انتخاب شدند.
همچنین در این برنامه از خانه بهداشت نمونه کارگری استان البرز و از تعداد 11 نفر به عنوان برگزیدگان نمونه جامعه کارگری استان البرز با اهدای لوح تقدیر و تجلیل شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار