اجتماعي
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی (ع) :
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی (ع) ضمن تاکید بر نقش رسانه‌ها در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، گفت: تعامل رسانه و اصحاب رسانه و سپاه استان، برای تبیین دستاورد‌های انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران همیشگی خواهد بود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان البرز :
دکتر داریوش طاهرخانی همزمان با گرامیداشت روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی ، با حضور در بین کارکنان آزمایشگاههای مراکز درمانی تامین اجتماعی استان البرز ، ضمن تبریک روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی از زحمات و خدمات آن به عنوان یکی از اثرگذارترین بخش های حوزه سلامت قدردانی کرد .
شهرداری فردیس برگزار کرد
جشن فرفره ها به مناسبت دوم اردیبهشت ماه روز زمین پاک، توسط شهرداری فردیس در گذر زندگی برگزار شد.
نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام‌جمعه شهر کرج به همراه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با جانبازان سرافراز «مهدی علیمردانی» و «کیومرث خاوری» دیدار و گفتگو کردند.
مسئول سازمان بسیج رسانه استان البرز :
مسئول سازمان بسیج رسانه استان البرز در نشست مشترک اصحاب رسانه با مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان البرز، با تبریک سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تقدیر از تلاش‌های اصحاب رسانه، به تشریح برنامه‌های محوری، جشنواره‌های تخصصی و رویکردهای کیفی بسیج رسانه در سال جاری پرداخت.
فرمانده سپاه استان البرز:
فرمانده سپاه استان البرز گفت : سپاه پاسداران، سپر بلای ملت و میراث‌دار آرمان‌های انقلاب اسلامی است.
معاون اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، در آستانه‌ی روز ارتباطات و روابط‌عمومی، روز ارتباطات، روزی برای کسانی که روایتگر تصویر صادقانه یک سازمان هستند عنوان کرد و گفت: تاثیر اقدامات روابط عمومی ها در پیشبرد برنامه ها غیر قابل انکار است.
رئیس اداره پسماند اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز با اشاره به شعار محوری روز زمین پاک گفت: پیوند میان انرژی پاک و زمین پاک زمانی محقق خواهد شد که با مدیریت هدفمند پسماندها، مسیر کاهش آلاینده‌ها و حفظ محیط زیست هموار گردد.
شهردار ماهدشت خبرداد
شهردار ماهدشت گفت : در تحولی تاریخی و بی‌سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی در بخش کشاورزی، پروژه عظیم و استراتژیک « مگافارم » با حجم سرمایه‌گذاری بالغ بر ۵ میلیارد یورو، توسط هیئت سرمایه‌گذاری وزارت امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران برای استان البرز به تصویب رسید.
فرمانده ناحیه حضرت علی اکبر(ع) گفت: سپاه پاسداران طی بیش از۴دهه گذشته هر جا که نظام اسلامی نیاز به کمک داشته، با قدرت و ولایت‌مداری محض وارد عرصه شده و ماموریت و مورد نظر، به بهترین شکل ممکن انجام داده است.