مرد جوانی که متهم است در جریان سرقت از خانه رمال معلول مرتکب قتل شده به قصاص و همدستانش به تحمل حبس محکوم شدند.
اواخر پاییز سال گذشته مردی، مأموران پلیس تهران را از ناپدید شدن دوستش باخبر کرد و گفت: «دوستم نعیم نام دارد و ۵۱ ساله است. او رمال و دچار معلولیت است و در خانهاش به تنهایی زندگی میکند. چند روزی است از او خبر ندارم و تلفن همراهش نیز خاموش است. به خانهاش در جنوب تهران هم رفتم، اما کسی در را باز نکرد.»
بعد از این تماس، مأموران به آدرس خانه آن مرد رفتند و بعد از گشودن در خانه با جسد او روبهرو شدند که پارچهای دور دهانش پیچیده شده بود. جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و شواهد اولیه نشان میداد نعیم درحالیکه هر دو پایش فلج بوده، سالها روی ویلچر به تنهایی زندگی میکرده است. همچنین مشخص شد به خانه آن مرد دستبرد زده شده و پولهایش به سرقت رفته است.
با به دست آمدن این اطلاعات، مأموران به بررسی فهرست مکالمات تلفن همراه مقتول پرداختند تا اینکه دریافتند یکی از دوستان نعیم آخرین بار با او تماس گرفته است. به این ترتیب غفور شناسایی و بازداشت شد. او در روند بازجوییها به قتل اعتراف کرد و در شرح ماجرا گفت: «به خانه نعیم رفت و آمد داشتم. میدانستم رمال است و در خانهاش پول زیادی دارد، به همین خاطر از دو نفر از دوستانم به نامهای مهرداد و سعید خواستم برای سرقت پولهایش به خانه او برویم. آن شب سه نفری به خانه نعیم رفتیم، سپس دستها و دهانش را بستیم. برای پیدا کردن پولها همه جای خانه را گشتیم، اما فقط یک میلیون تومان پول نقد پیدا کردیم. باور کنید قصد کشتن او را نداشتیم.»
با اقرارهای متهم، دوستان او نیز بازداشت شدند و به جرمشان اقرار کردند. پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد و روی میز هیئت قضایی شعبه دهم دادگاه قرار گرفت. ابتدای جلسه نماینده دادستان بعد از قرائت کیفرخواست به دلیل پیدا نشدن اولیای دم از طرف رئیس قوه قضائیه برای قاتلان درخواست قصاص کرد. سپس غفور به جایگاه رفت و با انکار قتل گفت: «به خاطر اینکه نعیم سروصدا نکند، دستمال را دور دهانش بستیم، باور کنید قصد قتل نداشتیم. حالا پشیمانم و درخواست گذشت دارم.»
سپس مهرداد و سعید هم از خودشان دفاع کردند و گفتند: «ما معتاد بودیم و برای پول مواد پیشنهاد غفور را قبول کردیم. ما فقط دستهای نعیم را نگه داشتیم و این غفور بود که پارچه را دور دهان دوستش پیچید.»
در پایان هیئت قضایی وارد شور شد و با توجه به مدارک موجود در پرونده، غفور را به قصاص و مهرداد و سعید را از قتل عمد تبرئه و به اتهام معاونت در قتل به ۱۰ سال حبس محکوم کرد.