کد خبر: 1093739
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰
غلامرضا مسکنی

تحقیقات پلیس پایتخت برای بازداشت مردان مسلح که تاجر لاستیک را به قتل رسانده و همکار وی را تا پرتگاه مرگ کشانده‌اند، جریان دارد.
به گزارش جوان، ساعت ۲۱ شامگاه یک شنبه ۲۹‌خرداد، بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران با تماس تلفنی مأموران پلیس از قتل مرد میانسالی با شلیک گلوله در یکی از خیابان‌های اطراف پاسداران با خبر و همراه تیمی از کارآگاهان اداره‌دهم پلیس‌آگاهی راهی محل شد.
تیم جنایی در محل حادثه در شمال تهران داخل خودروی پژو ۲۰۷ با جسد مرد ۶۴‌ساله‌ای به نام حمید روبه‌رو شدند که با شلیک گلوله‌ای به سرش به قتل رسیده بود.
بررسی‌های مأموران پلیس نشان داد دقایقی قبل در سکوت شامگاهی و تاریکی شب ساکنان خیابانی در نزدیکی خیابان پاسداران با صدای شلیک گلوله‌ای از خانه بیرون می‌آیند. اهالی محل داخل خیابان خودروی ۲۰۷ را می‌بینند که شیشه در سمت راننده شکسته شده و وقتی به خودرو نزدیک می‌شوند با مشاهده جسد خونین راننده پشت فرمان موضوع را بلافاصله به اداره پلیس خبر می‌دهند. یکی از شاهدان به مأموران گفت: «در خانه نشسته بودیم که صدای شلیک گلوله‌ای از داخل خیابان به گوشمان رسید. کنجکاو شدیم و از خانه بیرون آمدیم که با ماشین مرد همسایه روبه‌رو شدیم و دیدیم او داخل خودرواش در نزدیکی در پارکینگ خانه‌اش با شلیک گلوله به قتل رسیده است.» مأموران در بررسی‌های محل حادثه پوکه گلوله کلت کمری داخل خودروی مقتول کشف کردند که حکایت از آن داشت مرد میانسال با شلیک گلوله همان پوکه از سوی فرد ناشناسی به قتل رسیده‌است.
بررسی دوربین‌های مداربسته
در ادامه مأموران پلیس برای شناسایی عامل یا عاملان قتل دوربین‌های مداربسته محل حادثه را مورد بازبینی قرار دادند. دوربین‌ها چهره دو مرد ناشناسی را ضبط کرده بود که با پای پیاده به طرف خودروی مقتول که در نزدیکی در پارکینگ خانه‌اش پارک بوده می‌روند و او را با شلیک گلوله هدف قرار می‌دهند و سپس به سرعت از محل فرار می‌کنند.
همزمان با انتقال جسد مقتول به پزشکی قانونی تحقیقات درباره این حادثه ادامه داشت تا اینکه مأموران پلیس دریافتند مقتول مرد پولداری است و تاجر لاستیک خودرو‌های سنگین بوده که چندی قبل هم شریکش در یکی از خیابان‌های تهران هدف گلوله قرار می‌گیرد و پس از انتقال به بیمارستان از مرگ نجات پیدا می‌کند.
بررسی‌ها حکایت از آن داشت مقتول و شریکش چندی قبل هر کدام با خودروی خودشان در یکی از خیابان‌های تهران با فاصله کم از هم در حال رانندگی بودند که چند مرد به خودروی شریک مقتول نزدیک می‌شوند و او را با کلت کمری هدف قرار می‌دهند و زخمی می‌کنند. همچنین مأموران متوجه شدند مقتول از مدتی قبل به خاطر قطعه زمین بزرگی در یکی از شهر‌های اطراف تهران با مردی اختلاف پیدا می‌کند تا جایی که مقتول پس از طرح شکایت موفق می‌شود نصف زمین مورد نظر را از آن خود کند. بررسی پرونده مقتول و پرونده زخمی شدن شریکش این فرضیه را برای مأموران پلیس قوت داد که به احتمال زیاد در حادثه قبلی هم عاملان تیراندازی قصد قتل حمید را داشته‌اند، اما اشتباهی به شریک او شلیک می‌کنند.
مأموران در تلاشند تا پس از شناسایی و دستگیری عاملان قتل زوایای پنهان این حادثه را بر ملا کنند. تحقیقات درباره این حادثه ادامه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار