کد خبر: 1092027
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۶
زلنسکی: سرنوشت دونباس به نبرد «سیویرودونتسک» بستگی دارد رئیس جمهور اوکراین در پیامی ویدیویی اعلام کرد که نبرد سنگین در شهر «سیویرودونتسک» در شرق این کشور همچنان ادامه دارد و در مرکز رویارویی‌ها با نیرو‌های روسیه قرار گرفته است.

سرویس بین الملل جوان آنلاین: «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که نتیجه نبرد در «سیویرودونتسک» در شرق این کشور سرنوشت منطقه «دونباس» را رقم خواهد زد.

زلنسکی در یک پیام ویدیویی در این باره گفت: این نبردی بسیار شدید، سخت و شاید یکی از دشوارترین نبرد‌ها در طول این جنگ است.

وی افزود: سیویرودونتسک همچنان در نقطه کانونی رویارویی‌ها در دونباس قرار دارد. به طور عمده در اینجاست که سرنوشت دونباس ما در حال مشخص شدن است.

«سرهی هایدای» فرماندار اوکراینی منطقه «لوهانسک» در دونباس، منطقه‌ای که روسیه استقلال آن را به رسمیت شناخته و از آن به عنوان جمهوری خلق لوهانسک یاد می‌کند، درباره درگیری‌ها در این شهر گفت که نبرد سنگین و بمباران توپخانه‌ها این شهر را به ویرانه‌ای تبدیل کرده است.

وی افزود: نیرو‌های ما در منطقه صنعتی شهر در حال نبرد هستند، اما درگیری نه فقط در منطقه صنعتی بلکه در خود شهر نیز در جریان است.

رئیس جمهور اوکراین در اظهارات اخیر خود اعلام کرده بود که درگیری‌ها بین نیرو‌های اوکراینی و روسی در شهر سیویرودونتسک به خیابان‌های این شهر کشیده شده است.

زلنسکی پیشتر نیز از دیدار با نیرو‌های اوکراینی در خطوط مقدم درگیری‌ها در شرق این کشور خبر داده و گفته بود: من به همه کسانی که ملاقات کردم، با آن‌ها دست دادم، ارتباط برقرار کردم و حمایت کردم، افتخار می‌کنم. چیزی برای ارتش چیزی آورده شده است، اما من جزئیات آن را بیان نمی‌کنم و من نیز چیزی از آن‌ها برای شما آوردم که مهم است: اعتماد به نفس و قدرت.

همزمان با تشدید درگیری‌ها در شرق اوکراین، کشور‌های غربی از جمله آمریکا و انگلیس تصمیم گرفته اند تا سامانه‌های پرتاب موشک بردبلند را به اوکراین ارسال کنند. اسپانیا نیز می‌خواهد اوکراین را به موشک‌های ضدهوایی مجهز نماید.

مسکو نیز ضمن تکرار هشدار‌های قبلی در این رابطه گفته است که نابودی این تسلیحات برای روسیه بسیار آسان خواهد بود.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار