کد خبر: 1091130
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸
یازدهمین روز حادثه متروپل/ رسیدگی ویژه به شکایت خسارت دیدگان استان‌ها - ایرنا - بخش‌هایی از ساختمان ۱۱ طبقه متروپل در آبادان ظهر روز دوم خرداد ریزش کرد، تاکنون ۳۷ نفر در این حادثه جان باخته‌اند و عملیات آواربرداری به مراحل پایانی نزدیک می‌شود.
در پی ریزش این ساختمان تیم‌های عملیاتی به محل حادثه اعزام شده و در حال ریزش‌برداری و عملیات جست و جو برای یافتن افراد احتمالی گرفتار در زیر آوار هستند و عملیات آواربرداری با حساسیت و شتاب بیشتر ادامه دارد.

مصدومان ریزش ساختمان متروپل که به علت رعایت نکردن استحکام سازه و لحاظ نکردن مسایل فنی ساختمان رخ داد، پس از دریافت خدمات پزشکی و درمانی از بیمارستان مرخص شدند و تلاش برای یافتن اجساد احتمالی در بخش فروریخته ساختمان به صورت تمام وقت با حضور فعال گروه‌های امداد و نجات ادامه دارد.

بر اساس اعلام قطعی دانشگاه علوم پزشکی آبادان ۳۸نفر در حادثه ریزش ساختمان متروپل مفقود شدند که تاکنون اجساد ۳۷ نفر از زیر آوار بیرون کشیده شده است.
 
بازگشایی مطب‌های پزشکان اطراف ساختمان متروپل آبادان پس از بررسی فنی امکان‌پذیر است
۱۴۰۱/۰۳/۱۲ - ۱۳:۰۲

دکتر محمد محمدی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: پزشکانی که خواهان انتقال مطب خود از ساختمان اداری پزشکی متروپل به جای دیگر هستند در مدت یک روز به آنها مجوز داده می‌شود.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی آبادان این آمادگی را دارد تا فضای کلینیک‌های ویژه بیمارستان‌های آبادان را در اختیار این پزشکان قرار دهد.

محمدی افزود: این دانشگاه با پزشکانی که تمایل داشته باشند بیماران خود را در این کلینیک‌های ویژه با نرخ دولتی معاینه کنند همکاری لازم را خواهد کرد.

بیشتر مطب پزشکان، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها در خیابان امیری آبادان و در اطراف ساختمان متروپل قرار دارند. این خیابان هم اکنون مسدود است.

یازدهمین روز حادثه متروپل/ رسیدگی ویژه به شکایت خسارت دیدگان

وزیر کشور: در حادثه «متروپل» دستگاه‌های مسئول باید پاسخگو باشند
۱۴۰۱/۰۳/۱۲ - ۱۱:۳۲

وزیر کشور گفت: در رابطه با حادثه متروپل آنچه که مطرح است، عمدتا مربوط به اصل مجوز و نظارت‌هایی است که باید انجام می‌شده است. برای این کار دستگاه‌های مسئول مشخص هستند که طبیعتا باید پاسخگو باشند. (متن کامل را اینجا بخوانید.)

یازدهمین روز حادثه متروپل/ رسیدگی ویژه به شکایت خسارت دیدگان

رییس دادگستری آبادان: شکایت خسارت دیدگان حادثه متروپل به طور ویژه رسیدگی می‌شود
۱۴۰۱/۰۳/۱۲ - ۱۱:۲۱

نعمت اله روشن‌روان، رییس دادگستری آبادان با تسلیت به بازماندگان قربانیان حادثه متروپل افزود: دستگاه قضا در کنار مردم آبادان به ویژه افرادی که عزیزانشان را از دست داده‌اند بوده و برای احقاق حق آنان تلاش خواهد کرد.

وی بیان کرد: از لحظه وقوع این حادثه، اعضای دادگستری خوزستان و دیگر بخش‌های دستگاه قضا در آبادان حضور داشتند و تا امروز پای کار بوده‌اند.

رییس دادگستری آبادان گفت: اقدامات کیفری و تحقیقاتی پرونده متروپل از همان لحظات اول توسط تیم‌های تخصصی آغاز شده و همچنان و ادامه دارد.

وی با اشاره به بحث رسیدگی به پرونده‌های حادثه متروپل در مراجع قضایی بیان کرد: ستاد پیگیری و رسیدگی به امور حقوقی و قضایی حادثه متروپل به منظور رسیدگی فوق العاده به شکایات تشکیل شده است.

روشن‌روان ادامه داد: در این ستاد ارشادهای لازم در خصوص مسایل حقوقی و کارگری صورت خواهد گرفت و در خصوص برخی از مسایل که باید در دادگستری دنبال شود به ویژه بحث انحصار وراثت افرادی که در حادثه متروپل فوت کرده مورد رسیدگی قرار می‌گیرد؛ از خانواده‌هایی که تاکنون مراجعه نکرده‌اند درخواست می‌کنیم که سریعا به این مرکز مراجعه کنند.
رییس دادگستری آبادان گفت: شعبه ویژه‌ای برای رسیدگی خسارت دیدگان این حادثه با حضور قضات ماهر در نظر گرفته شده تا به صورت ویژه به افرادی که شکایت دارند در کمترین زمان رسیدگی شود.

وی با بیان اینکه قرار است از بهترین وکلا و وکلای خوش نام‌ در این پرونده استفاده شود ادامه داد: تاکنون ۵۰ فقره وکالت معاضدتی در این باره تشکیل شده است.

رییس دادگستری آبادان بیان کرد: افرادی که در این حادثه مستقیم صدمه ندیده‌اند اجازه دهند تا ابتدا افرادی که به طور مستقیم از این حادثه دچار خسارت شده‌اند بتوانند کار خود را پیش برده و به حق و حقوق خود برسند.

منبع: ایرنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار