کد خبر: 1091125
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷
نیکزاد: مسکن مهر تجربه بسیار خوبی بود نائب رئیس اول مجلس گفت: مسکن مهر تجربه بسیار خوبی است که ما بتوانیم نقاط قوت و ضعف کار را شناسایی و از نتیجه آن در بهبود کیفیت و روند کار بهره بگیریم.

سرویس اقتصادی جوان آنلاین: علی نیکزاد شامگاه چهارشنبه در نشست شورای توسعه مسکن استان یزد با اشاره به اینکه نهضت ملی مسکن در حال ادامه دادن مسیر خود با قوت است اظهار داشت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که در ارتباط با این نهضت به آن اشاره شود، لزوم هماهنگی و همراهی تمامی دستگاه‌های مربوطه در مسیر ارائه خدمات است.

وی تصریح کرد: اگر قرار باشد دستگاه یا نهادی خدماتی که ارائه می‌دهد را کامل یا سریع انجام ندهد قطعا روند کار با مشکلاتی روبه‌رو می‌شود که در این میان مردم بالاترین و بیشترین ضرر‌ها را متحمل می‌شوند.

نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از موارد بسیار مهم در ارتباط با ساخت مسکن در کشور، لزوم فراهم آوردن شرایط برای پرداخت هزینه از سوی متقاضیان است و در این زمینه باید تمهیدات لازم اندیشیده شود.

نیکزاد به اقداماتی که در ساخت مسکن مهر در کشور انجام شده بود اشاره کرد و گفت: مسکن مهر تجربه بسیار خوبی است که ما بتوانیم نقاط قوت و ضعف کار را شناسایی و از نتیجه آن در بهبود کیفیت و روند کار بهره بگیریم.

وی به گزارش‌های ارائه شده از سوی دستگاه‌های استان یزد گفت: در استان یزد واقعا مطابق گزارش‌های ارائه شده اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و دستگاه‌های خدمات‌رسان نهایت همکاری را در این حوزه انجام داده‌اند.

محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن هم در این نشست با اشاره به اقدامات صورت گرفته در نهضت ملی مسکن یزد اظهار داشت: در ارتباط با این حوزه دو موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: موضوع اول در رابطه با هزینه‌ای است که متقاضیان باید پرداخت کنند، امروزه یک جوان با درآمد و حقوق ۵ یا ۶ میلیون تومان نمی‌تواند هزینه‌ها و اقساط بالا را برای خانه‌دار شدن بپردازد.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی افزود: موضوع بعدی تعاملی است که در میان دستگاه‌های خدمات‌رسان وجود داشته باشد، موضوعاتی که در این نشست بیان شد همه موضوعات خوبی هستند، اما باید مصوب شوند تا دستگاه‌ها خود را ملزم به اجرای آن بدانند.

منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار