کد خبر: 1082690
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۱:۳۳
از ظرفیت تکنولوژی در حوزه گردشگری غافل نشویم عضو شورای اسلامی شهر همدان فراهم کردن زیرساخت‌ها، انجام تبلیغات مناسب و بهره‌گیری از تکنولوژی را از عوامل ضروری در رونق گردشگری دانست.
سرویس جامعه جوان آنلاین: حمید بادامی‌نجات ضمن بازدید از ستاد اجرایی خدمات سفر استان همدان، اظهار کرد: با توجه به اینکه پس از گذشت دو سال که به‌خاطر مباحث کرونا، در حوزه گردشگری دنیا توقف اتفاق افتاده بود، امسال شاهد این هستیم که با فروکش کردن این ویروس، مجددا بحث گردشگری در کشور رونق گرفت.

وی افزود: خوشبختانه همدان دارای ظرفیت‌هایی است که می‌تواند گردشگران زیادی را از سراسر دنیا جذب کند. وظیفه مسئولین شهری و استانی این است که زیرساخت‌ها را متناسب با این ظرفیت‌ها فراهم کند تا مردم به راحتی بتوانند از این جاذبه‌ها و ظرفیت‌ها بهره ببرند.

بادامی‌نجات ادامه داد: کار‌های خوبی در این راستا انجام شده است. شهرداری همدان نیز فعالانه و همگام با سایر دستگاه‌ها در ستاد سفر مستقر است و در حال ارائه خدمات است. البته باید توجه داشت که در دنیای امروز تکنولوژی جایگاه ویژه‌ای دارد و جایگزین بسیاری از فرآیند‌های سنتی و حضوری شده است.

وی خاطرنشان کرد: ما باید از تکنولوژی و ابزار‌های مختلفی که به معرفی بهتر همدان کمک می‌کند، استفاده کنیم. پیشنهادم به شهرداری همدان و مجموعه دستگاه‌های مرتبط در حوزه گردشگری استفاده از ظرفیت تکنولوژی‌ها و پلتفرم‌های روز دنیا در حوزه گردشگری است.

این عضو شورای اسلامی شهر همدان اظهار کرد: همچنین پیشنهاد می‌کنم؛ از ظرفیت نهاد‌هایی که تاثیر مستقیم در جذب گردشگر، به ویژه گردشگران بین‌المللی دارند استفاده کنیم و تنها به ظرفیت داخلی شهر و استان خود متکی نباشیم. باید بتوانیم از ظرفیت انجمن‌های گردشگری در کشور و نهاد‌هایی فعال حوزه گردشگری در بخش خصوصی و دولتی استفاده کنیم و همدان را معرفی کنیم.

وی یادآور شد: سال‌های قبل شاهد اتفاقات خوبی بودیم. در پایتخت کشور تبلیغات خوبی برای دعوت از گردشگران برای حضور در همدان انجام شد. بسیاری از مسافرین شاید تصورشان بر این است که همدان در فصل تابستان دیدنی است و برای عید آن را به عنوان مقصد انتخاب نکنند. ما باید این موضوع را منتقل کنیم که نه تنها بهار و تابستان؛ بلکه زمستان همدان هم زیبا است.

بادامی‌نجات تاکید کرد: در ابتدا باید زیرساخت لازم را فراهم و سپس آن را تبلیغ کنیم، ضمن اینکه این مسئله را باید در نظر بگیریم که عمده مسافران از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند و ما نباید از این قافله جا بمانیم و باید خودمان را به‌روز کنیم تا از ظرفیت‌های تکنولوژی هم استفاده کنیم. قطعا این کار در سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی در حال انجام است، اما باید در انجام آن سرعت گیرد تا بتوانیم از ظرفیت موجود استفاده کنیم.
منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار