کد خبر: 1081254
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به رونمایی سپاه پاسداران از شهر پهپادی زیرزمینی
خبری که حالمان را خوب کرد در آستانه سوم شعبان خجسته سالروز میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار، نیروی هواوفضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نخستین تصاویر از شهر‌های پهپادی زیرزمینی خود را منتشر کرد.

در آستانه سوم شعبان خجسته سالروز میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار، نیروی هواوفضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نخستین تصاویر از شهر‌های پهپادی زیرزمینی خود را منتشر کرد. براساس آنچه سپاه اعلام کرده، این پایگاه‌های زیرزمینی از سکو‌های پرتاب چند فروندی پهپاد برخوردارند و پهپاد‌های موجود در این پایگاه تا ۲ هزار کیلومتر برد دارند. کاربران شبکه‌های اجتماعی رونمایی از این دستاورد را عیدی سپاه به مردم ایران تعبیر و از پاسداران انقلاب تشکر کردند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران در این خصوص مرور شده است.
ا. منیری:
‏رونمایی از اولین شهر زیرزمینی پهپاد ایران. این اون خبری بود که تو این ایام حالمونو خوب می‌کرد. درود بر شما روزتان مبارک مردان دلیر ایران ‎#سپاه_خدمت ‎#پاسدار_وطن
سیدمحمد صادق موسوی:
‏باز مدافعان امنیت کشور از یه شهر زیرزمینی پهپادی رونمایی کردن، یه عده دردشون گرفت. مگه قراره در برجام و مذاکرات احیای برجام، امنیت خودمون رو بدهیم برود؟ همین قدرت موشکی و ‎#پهپادی از ضامنین امنیت کشور هستند. حداقل از عاقبت ‎#اوکراین درس عبرت بگیرین! فریاد وا برجاما و... سر ندین.
کاربری با نام «ایرانی»:
‏نمایش قدرت از ایران که صداش در دنیا پیچیده است. ایران از شهر پهپاد زیرزمینی خودش رونمایی کرده است. اسرائیل از همه بهتر می‌تونه بفهمه چرا یک کشور پهناوری مثل ایران شهر زیرزمینی اونم برای پهپاد ایجاد کرده است. از دست ما عصبانی باشید و از این عصبانیت بمیرید.
حسین عباس‌زاده:
ما می‌توانیم یعنی شهر پهپادی زیرزمینی.
محمد اکبرزاده:
امروز و در این دنیای پر آشوب، بیش از همیشه قدر توان نظامی و قدرت بازدارندگی‌مان را می‌دانیم. رونمایی از اولین «شهر زیرزمینی پهپاد ایران» پیام‌آور امنیت و آرامش بیشتر برای ایرانی‌هاست. به گفته سردار حاجی‌زاده در لحظه می‌توانیم ۶۰ پهپاد را به پرواز درآوریم و محدودیت هدف هم نداریم.
کاربری با نام «محمود»:
همزمان با فرار تک‌تک قهرمان‌های ساختگی براندازا، سپاه پاسداران از شهر زیرزمینی پهپادی رونمایی کرد. دشمن روزبه‌روز زبون‌تر شده و سپاه امام زمان (عج) قویتر خواهد شد. #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
محمد شلتوکی:
‏سردار حاجی‌زاده: در این پایگاه [شهر پهپادی زیرزمینی]در لحظه می‌توانیم ۶۰ فروند پهپاد را به پرواز درآوریم و به دلیل آنکه برد این پرنده‌های بدون سرنشین زیاد است و محدود نیست؛ محدودیت هدف نداریم و هر هدف متخاصمی را می‌توانیم مورد اصابت قرار دهیم.
امید رجبی:
شهر زیرزمینی پهپادی دستاورد بزرگی برای ایرانی است که روزی در تهیه سیم‌خاردارش مانده بود و چشم انتظار وصول خرید‌ها از امریکایی‌ها می‌ماند. این شهر یعنی مصداق همه رشادت‌ها و تلاش‌های مردم ایران برای خودکفایی و سربلندی. زنده باشید قهرمانان.
هادی یوسفی:
رونمایی از شهر پهپادی زیرزمینی عیدی سپاه بود. عیدی‌ای که خیلی فرق دارد با اونی که گفت عیدی من به مردم اینه که دعا کنند ما موفق باشیم! پاسداران اسلام خدا قوت؛ روزتون مبارک.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار