
به گزارش فارس، امیدوار مشاور سیاسی عبدالله جاسبی رئیس دانشگاه آزاد و نماینده وی در امور تشکلهای این دانشگاه در واکنش به انتقاداتی که از سوی سیدمجتبی منتظری سخنگوی سازمان اسلامی دانشجویان ایران (سادا) نسبت به مسائل پیرامون مدیریت دانشگاه آزاد در دیدار دانشجویان با مقام معظم رهبری در ضیافت افطار رمضان امسال انجام شد، کلیه فعالیتهای این اتحادیه دانشجویی را با تعطیلی مواجه کرد.
مدیریت دانشگاه آزاد همچنین در واکنش به انتقادات مطرح شده و در اقدامی عجیب از تمام اعضای شورای مرکزی این دانشگاه خلع ید کرده و قفل دفتر این اتحادیه دانشجویی را تعویض کرده است.
بودجه مالی مصوب این اتحادیه، اقدام خودسرانه جهت برگزاری انتخابات زودهنگام تشکلها و همچنین حذف بسیاری از تشکلهای عضو اتحادیه از لیست عضویت در این اتحادیه و ... از دیگر اقدامات مدیریت دانشگاه آزاد در قبال انتقادات دانشجویان بوده است.
سیدمجتبی منتظری سخنگوی سازمان اسلامی دانشجویان ایران در دیدار امسال دانشجویان با مقام معظم رهبری در ضیافت افطار رمضان، با طرح انتقاداتی نسبت به مسائل موجود در پیرامون مدیریت دانشگاه آزاد این موضوع را موجب لطمه دیدن مدارک دانشجویان این دانشگاه عنوان کرده بود.
به گزارش خبرگزاری فارس، مجتبی منتظری سخنگوی سازمان اسلامی دانشجویان ایران(سادا) که به عنوان نماینده این تشکل دانشجویی دانشگاه آزاد در مراسم دیدار جمعی از دانشجویان با رهبر معظم انقلاب سخن میگفت، به انتخابات 22 خرداد و حوادث پس از آن اشاره داشت، این انتخابات را در نوع خود بیبدلیلترین حرکت جمهوریت و مشارکت مردمی در جهان نامید که میرفت جمهوری اسلامی را بر قلههای عزت و اقتدار قرار دهد و افزود: اما عدم بصیریت و کوتهبینی عدهای از خواص، چالشهای فراوانی را فراسوی جمهوری اسلامی پدیدار نمود و متاسفانه عدهای بدون در نظر گرفتن مصالح نظام و انقلاب آب به آسیاب دشمن ریختند و اقدام به بیعتشکنی با امام(ره) و شهیدان کردند و تحت تاثیر تفرقه افکنیهای دشمن قرار گرفته و به بیان سادهتر سنگ به بام خودی پرتاب کردند و اگر هوشیاری و در صحنه بودن ملت فهیم ایران اسلامی و تدبیر حکیمانه حضرتعالی نبود هیچ تضمینی وجود نداشت که سرنوشت ما بهتر از سرنوشت کشورهای همجوارمان میشد و لذا انتظار سازمان اسلامی دانشجویان ایران(سادا) برخورد با عاملان حوادث اخیر است تا انقلاب اسلامی به سوی اهداف عالیه خودش که همانا بسترسازی ظهور امام عصر (عج) است، پرشتابتر از پیش حرکت کند.
سخنگوی سازمان اسلامی دانشجویان ایران(سادا) در ادمه تاکید کرد: اینجانب تنها نفری هستم که از دانشگاه آزاد صحبت می کنم و باید توجه داشت که 56 درصدد از دانشجویان کل کشور، دانشجوی دانشگاه آزاد هستند.
وی با تاکید بر اینکه بحث مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی به یک جنجال و بحث سیاسی تبدیل شده است که فارغ از مسائل نفی یا اثباتی مسئله و بحث، اعتبار، حیثیت و آبروی دانشجوی دانشگاه آزاد مورد لطمه قرار گرفته است تصریح کرد: انتظار داریم 56 درصد دانشجویان کل کشور را مورد حمایت قرار دهید.
این فعال دنشجویی در پایان گفت: دانشگاه آزاد در ربع قرن فعالیت و تلاش خود همراه با جریان علمی کشور، خدمات بسیاری را به کشور کرده است و ما به عنوان دانشجوی دانشگاه آزاد وضعیت موجود را به صلاح این دانشگاه نمیدانیم و خواهان تغییر و تحولات جهت رشد و پویایی مجموعه دانشگاه آزاد هستیم و انشاالله که این تحولات باعث رشد و بالندگی بیشتر در راستای آرمانهای انقلاب و نظام باشد.