کد خبر: 107744
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۸۸ - ۰۴:۰۶
نگاهی به عملکرد سفیر دولت اصلاحات در اسلام‌آباد
کریم دهکردی - تاکنون بر این باور بودیم که وادادگی تجدیدنظرطلبان، صرفاً در مقابل غرب بوده است و برای آن نیز کدهایی وجود داشت؛ اظهارات میردامادی رئیس کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس ششم در حضور آلمان‌ها، اظهارات عبدی نزد آمریکایی‌ها، ملاقات خاتمی با سوروس، سفرهای دوگانه و بدون بازدید خاتمی از فرانسه، کنفرانس برلین و... نمونه‌هایی از این وادادگی‌ها در مقابل غرب بود، اما همانگونه که حوادث اخیر بسیاری از پشت‌پرده‌ها را برملا کرد، ماجرای بخشی از اقدامات سفارت کشورمان در پاکستان نیز قابل توجه است.
قابل توجه از این جهت که نه‌تنها در مقابل دشمنان و التماس و حقارت گرفتار آمده بودیم، بلکه تلاش کرده‌ایم تا دوستداران انقلاب اسلامی درجهان اسلام را نیز نسبت به راهی که شروع کرده‌ایم دچار انفعال و تردید نماییم. طبق اظهارات یک طلبه پاکستانی معتقد به انقلاب اسلامی، سفارت ایران در پاکستان نسبت به الصاق عکس‌های امام(ره) و مقام معظم رهبری در معابر توسط مسلمانان علاقه‌مند به انقلاب اسلامی معترض بوده است و با پول بیت‌المال علیه ولایت فقیه کتاب چاپ کرده و آن را توزیع کرده‌اند. این طلبه مدعی است که یک نسخه از کتاب مذکور را در اختیار دارد؛ که اگر این چنین است همین جا از وی خواهش می‌کنیم آن را برای روزنامه ارسال کند تا حقانیت اظهارات وی بیشتر مورد توجه قرار گیرد. این طلبه کتابی به زبان اردو با عنوان «شکست کودتای مخملی در ایران» نوشته است. یکی از مسؤولان در قم به وی اعتراض می‌کند که مسائل داخلی ایران چه ربطی به شما طلبه‌های خارجی دارد. ایشان در پاسخ می‌گوید: چطور می‌شود حوادث بعد از انتخابات ایران به BBC و CNN مربوط است اما به مسلمانان حامی انقلاب اسلامی مربوط نیست؟
برای نیروهای مؤمن به انقلاب مایه شرمندگی و خجالت است که این طلبه خارجی می‌گوید، یکی از رؤسای جمهور سابق ایران در سفر به نیویورک در سخنرانی خود در جمع ایرانیان به جای قرآن و امیرالمؤمنین، شاهنامه و رستم را الگو معرفی می‌کند. وی در قسمتی دیگر از سخنان خود در خصوص انحراف در اهداف جهانی انقلاب اسلامی در دوران اصلاحات معتقد است:«برخی از مدعیان امام(ره) شیوه و معیار امام(ره) را عوض کردند و محور ارتباط با دولت‌ها را جایگزین ارتباط با ملت‌ها کردند.»
یکی دیگر از جملات وی که عرق شرم را بر چهره مدعیان اصلاح‌طلبی می‌نشاند، اعتراض سفارت ایران در دوران اصلاحات به مسلمانان پاکستان درخصوص چسباندن عکس امام(ره) و رهبری در معابر است. وی می‌گوید:«مثلاً ملت پاکستان در مراسم مختلف عکس‌های امام راحل و مقام معظم رهبری را در کوچه و خیابان‌ها چسبانده و اقدام به انتشار می‌کردند و می‌کنند. اما جالب اینجاست که سفیر جمهوری اسلامی ایران در یکی از دولت‌های قبل خطاب به ملت پاکستان گفته بود که این عکس چیست که شما روی دیوارها زده‌اید؟
منشأ این عکس در ایران بوده است و امروز در ایران به پایان رسیده و شما به چسباندن آنها ادامه می‌دهید. چه ضرورتی دارد که عکس رهبری و امام(ره) را به در و دیوار می‌زنید؟» آنان انقلاب اسلامی را از ما آموخته بودند اما اکنون می‌بینند که آموزگاران دیروز، تلاش می‌کنند آنچه خود آموخته‌اند را مخدوش کنند.
مسلمانان پاکستان و احتمالاً کشورهای دیگر دیده‌اند که انقلابیون سابق ایران از اینکه مردم مسلمان دیگر کشورها از انقلابشان الگو گرفته‌اند ناراحت و شرمنده‌اند.
این طلبه در بخش دیگری از سخنان خود درباره تبلیغ علیه ولایت فقیه توسط مدعیان امام(ره) در پاکستان می‌گوید:«با پول بیت‌المال کتابی را چاپ کردند، علیه ولایت فقیه. من کتابی را که علیه ولایت فقیه در سفارت‌های ایران چاپ شده در اختیار دارم و می‌توانم در اختیار افکار عمومی قرار دهم. سفیران ایران به روزنامه‌نگاران خارج از کشور پول دادند تا علیه ولایت فقیه مقاله بنویسند و بعد‌ها بحث‌های انتخابی و انتصابی را در خصوص ولایت فقیه دوباره مطرح کردند.»
همین جا باید از همه مسلمانان آزاده و مبارز پاکستان که کانون پرفروغ انقلاب اسلامی را به عنوان الگوی مبارزه برگزیده‌اند رسماً معذرت‌‌خواهی کنیم و به آنان بگوییم همانگونه که شما متوجه شده‌اید و روز قدس امسال بیشتر متوجه شدید، راه امام(ره) از کوچه تجدیدنظرطلبان و وادادگان و توابین از انقلاب اسلامی نمی‌گذرد. اندیشه امام(ره) در دعوت و صدور انقلاب اسلامی و حمایت از عالم مستضعفان و ایستادگی در مقابل استکبار، همچنان زنده و توفنده است. اندیشه امام(ره) توسط ولی حی قرائت می‌شود و شاخص قضاوت مسیر ولایت فقیه است و آنچه ملت ایران به دنبال آن است در روز 22 خرداد مشخص شد. شما دلگیر نباشید؛ انقلاب اسلامی همچنان مأمن و دژ مستحکم مبارزه علیه استکبار است و شما نیز فرزندان اسلام و امام(ره) هستید. اندکی صبر باید کرد، امام ما هنوز زنده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار