کد خبر: 1075706
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۸
هیچ چشم اندازی برای بستن زندان گوانتانامو وجود ندارد معاون امور بین‌الملل قوه‌قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر نوشت: وعده‌هایی برای بستن زندان بدنام گوانتانامو داده شد، اما همچنان شاهد طرح‌های توسعه‌ای و ساخت و ساز در سال جاری در این مکان هستیم.

سرویس اجتماعی جوان آنلاین: کاظم غریب‌آبادی معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، با انتشار توییتی نوشت: ۲۰ سال از افتتاح زندان بدنام گوانتانامو در ۱۱ ژانویه ۲۰۰۲ می‌گذرد، جایی که بازداشت شدگان بدون رعایت مقررات قضایی در آنجا نگهداری می‌شوند. وعده‌هایی برای بستن این زندان داده شد، اما همچنان شاهد طرح‌های توسعه‌ای و ساخت و ساز در سال جاری در این مکان هستیم.

در طول ۲۰ سال گذشته ۷۸۰ زندانی وارد گوانتانامو شدند و همچنان ۳۹ زندانی در این زندان به سر می‌برند. هیچ چشم اندازی برای بستن این زندان وجود ندارد. حتی لایحه بودجه نظامی آمریکا نیز حاوی مفادی است که استفاده از منابع آن برای انتقال زندانیان گوانتانامو به کشور‌های دیگر یا به خاک آمریکا را منع می‌کند، مگر این که شرایط خاصی برآورده شود.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار