سرویس جامعه جوان آنلاین: سرهنگ جلیل موقوفهای رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری اعضای باند ۲ نفره سارقان جیب بر اتوبوسهای بی آر تی در تهران و کشف ۵۰ فقره سرقت خبر داد.
سرهنگ موقوفهای در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: به دنبال شکایتهای سریالی شهروندان از سارقان جیب بر در اتوبوسهای بی آر تی به ویژه درمحدوده خیابانهای دماوند و انقلاب، ماموران کلانتریهای مربوط وارد عمل شده و در بررسیهای پلیسی مشخص شد ۲ مرد با همکاری یکدیگر سرقتهای را انجام میدهند.
وی افزود: گشت زنیهای هدفمند آغاز شد تا اینکه ماموران کلانتری ۱۲۸ تهراننو به رفتار ۲ مرد میانسال مشکوک شده و عملیات مهار متهمان اجرا و پس از تعقیب و گریز کوتاهی هر ۲ متهم که در حال پرسه زنی در اطراف ایستگاه اتوبوس، بازداشت شدند که در بررسیهای بیشتر از آنان ۲ دستگاه تلفن مسروقه کشف شد.
سرهنگ موقوفهای به اعتراف متهمان به جیب بری از مسافران اتوبوسهای بی آرتی و کشف ۵۰ فقره جیب بری در این رابطه اشاره کرد و افزود: دستگیری مالخران و شناسایی مالباختگان ادامه دارد.