
به گزارش «جوان آنلاین»،این کارگروه که متشکل از نمایندگان برخی نهادهای نظارتی و اجرایی – عملیاتی است به شکل کاملا غیرعلنی و نامحسوس لایه های پنهان فوتبال کشور را هدف خود قرار داده است.
یک منبع مطلع در گفتگو با «جوان آنلاین» با بیان اینکه در انتخاب افراد این کارگروه نهایت «دقت» و«حساسیت» صورت گرفته گفت : « به دلیل حساسیتهای موجود تصمیم گرفته شد فعالیت این کارگروه محرمانه باشد. در تحقیقات گذشته به دلیل نبود مجوزهای لازم جمع آوری برخی مستندات و مدارک علیه افراد خاطی با مشکلاتی روبرو بود اما در چند وقت گذشته با توجه به مجوزهای صادر شده و اطلاعات و مستندات بدست آمده که هم اکنون در اختیار این کار گروه قرار گرفته بزودی شاهد خبرهای خوبی در زمینه پاکسازی اخلاقی – مالی از فوتبال کشور خواهیم بود».
وی همچنین با بیان اینکه اطلاعات خوبی در اختیار این کارگروه قرار گرفته ،اظهار داشت: «مطمئنا تصمیم های نهایی این کارگروه درباره برخورد با برخی چهره های ورزشی مساله لازم الاجر خواهد بود».
این منبع آگاه در ادامه خبر داد که نظارت های خاصی درباره پیرامون فعالیت های برخی از نامهای مطرح در فوتبال ایران انجام شده اما به دلیل سیاست های این کارگروه فعلا حتی امکان اشاره غیرمستقیم به نام این افراد حتی به صورت مختصر وجود ندارد .«رشوه» ، «تبانی» و« معاملات نامشروع» از جمله محورهای مهم مورد بررسی این کارگروه است.
این منبع مطلع با بیان اینکه نام تعدادی از سرمربی های فوتبال ایران که پیش از این در لیست منشور اخلاقی فدراسیون هم دیده نمی شد در بین خاطیان مورد بررسی این کارگروه مشاهده می شود،افزود:«البته این افراد که احتمالا از برخی پیگیری ها مطلع هستند در چند وقت گذشته در تلاش بوده اند با مصاحبه های مختلف به مظلوم نمایی بپردازند و به نوعی خود را در افکار عمومی مقبول نشان دهند اما بررسی های این کارگروه برای همیشه تکلیف برخی عناصر ناسالم درفوتبال کشور را مشخص خواهد کرد.»