کد خبر: 1062271
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۹
امیر رحیمی پور خبر داد
واکسیناسیون سربازان فقط در ستاد کل انجام می‌شود نه مراکز بهداشتی رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: واکسیناسیون سربازان فقط در ستاد کل نیرو‌های مسلح انجام می‌شود و سربازان به مراکز بهداشتی مراجعه نکنند.
سرویس جامعه جوان آنلاین: امیر دریادار دوم، غلامرضا رحیمی پور، در ارتباط با آخرین خبر‌ها از واکسیناسیون سربازان اظهار کرد: واکسیناسیون سربازان آغاز شده و تا کنون ۴۰ هزار سرباز واکسینه شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه این ۴۰ هزار سرباز دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند، افزود: این سربازان شاغل در بیمارستان‌ها، پاسگاه‌ها و مشاغل پرخطر و مراکز حساس، هستند.

به گفته رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح تمامی سربازان در ستاد کل نیرو‌های مسلح واکسینه می‌شوند و وزارت بهداشت و مراکز بهداشتی نقشی در واکسینه کردن سربازان ندارند؛ بنابراین سربازان برای واکسینه شدن به محل خدمت مراجعه کنند نه مراکز بهداشتی.

رحیمی پور تصریح کرد: در هفته اخیر هم ۲۵۰ هزار دوز واکسن برای کارکنان وظیفه تأمین شده که در روز‌های آینده به سربازان تزریق خواهد شد.

وی واکسینه کردن سایر سربازان را تشریح کرد و گفت: تزریق واکسن کرونا به مابقی سربازان وظیفه از مناطق، پادگان‌ها و مراکز آموزشی که تجمع در آن‌ها بیشتر است آغاز شده است.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح در پایان گفت: در نظر داریم تا پایان شهریور تمام کارکنان وظیفه دوز اول واکسن کرونا را دریافت کنند.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار