
به گزارش واحد مرکزی خبر،رییس دفتر مقام معظم رهبری ، در مراسم گشایش کتابخـانه حرم مطهر احمد بن موسی (ع) در شیراز به جوانان توصیه کرد : بـه تحقیقات و دانش انـدوزی بپردازید چرا که نیاز اساسی کشور رفع نیازمندی هاست .
حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی بـا اشـاره به تاکید اسلام به گسترش علوم و فنون مختلف گفت : بیشترین تاکید رهبر معظم انقلاب دربـاره جنبش نـرم افزاری و تولید علم است چرا که ضرورت امروز جهان حرف زدن در دانش است .
رییس دفتر مقام معظم رهبری افزود : محال است کشوری ادعای استقلال داشته باشد و دست نیاز علمی به سوی دیگر کشورها دراز کند .
حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی گفت : بـراساس فرمـایشات مقام معظم رهبری ،در علوم انسانی باید قرآن حرف اول را بزند .
وی افزود : زمـانی سیم خـاردار به ایران نمی دادند امـا اکنون بـا شلیک هر سه موشک ایران اسـلامی ، تـن استکبار و رژیم صهیونیستی می لـرزد و علل تواضع و کرنش سران غربی ترس از ایران است .
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم شیراز را دارالعلم و دارالخلافه دانست و افزود : فـارس مـرکـز علم و تمدن ایران اسلامی بوده و صدها شخصیت علمی و مذهبی را در دامنش تربیت کرده و تحولات بزرگی را در جهان بوجود آورده است .
حسینی بااشاره به ششم ذیقعده به نام روز بزرگداشت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) بر آمادگی وزارتخانه مطبوعش برای تجهیز کتابخانه احمد بن موسی (ع) تاکید کرد.
در پایان این مراسم لوح هـای سپاسی از طـرف تولیت حـرم مطهر بـه رییس دفتر مقـام معظم رهبری ، استاندار فارس و امام جمعه شیراز اهداء شد .
همچنین از تمبر یادبود احمد بن موسی (ع) پرده برداری شد .
کتابخانه حرم مطهر احمد بن موسی (ع) در زمینی بـه مساحت 6 هزار متر مـربع در 3 طبقه با 4 هزار و 500 متر مربع زیربنا و با 60 میلیارد ریال اعتبار حرم مطهر ساخته شده است .
ظرفیت کتابخانه 100 هزار جلد کتاب است و اکنون 50 هزار جلدکتابهای خطی ، دانشگاهی ، علوم قرآنی در آن نگهداری می شود و در اختیار عموم مردم قرار می گیرد .
در این کتابخانه کتابهای مرجع و خطی برای تحقیقات استادان دانشگاه وجود دارد .
کتابخانه حرم مطهر احمد بن موسی (ع) دارای 4 سالن مطالعه ، رایـانـه بـه ظرفیت 400 نفر ، سالن و کتابخانه کودک و کنفرانس است .
از ویژگی های این کتابخانه استفاده از ریل کتاب است که کتابهـا از مخزن به دست خواننده می رسد .