کد خبر: 1038865
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۹
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: برای تمام شهرستان‌های کشور تصویب شد افراد بالای ۶۵ سال به هر مرکز درمانی مراجعه کنند، رایگان درمان شوند.
سرویس جامعه جوان آنلاین: امیرعباس منوچهری، در نشست مشترک مدیران سازمان تأمین اجتماعی با سازمان نظام پزشکی اظهار کرد: نسخه الکترونیک طرح بزرگی است و شاید حتی بتوان از طرح تحول سلامت هم آن را مهم‌تر دانست.

وی افزود: طرح نسخه الکترونیک و حذف دفترچه‌ها دو طرح جدا از هم ولی تکمیل‌کننده هم هستند که از اول اسفند با توقف تولید دفترچه جدید گام نخست را در پرونده الکترونیک سلامت بر می‌داریم. این طرح باعث تحول جدی در نظام سلامت کشور می‌شود.

منوچهری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چه اقدامی برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی از کد ملی بیمه شده در نظر گرفته‌اید، گفت: یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های نسخه الکترونیک همین جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی است، قبلاً با اینکه دفترچه صادر می‌شد و عکس هم داشت تخلفات زیادی دیده می‌شود، اکنون با سازمان ثبت احوال جلسه داشتیم تا به اطلاعات سه جلدی افراد دسترسی داشته باشیم، به هر حال از ابتدا سختگیری زیادی نمی‌کنیم به همین منظور همه فرایند‌های نظارتی را از روز اول آغاز نمی‌کنیم.

وی درباره عدم‌پذیرش شناسنامه در برخی از مراکز درمانی ادامه داد: این را نمی‌پذیریم، اگر فردی بدون جلد دفترچه به پزشک مراجعه کند با کارت ملی و شناسنامه می‌تواند خدمت دریافت کند، در طرف قرارداد‌ها مشکلی نداریم، با راه‌های استحقاق سنجی وضعیت بیمه فرد ارسال می‌شود و بیمه شده مشکلی نخواهد داشت.

به گفته منوچهری، برای تمام شهرستان‌های کشور تصویب شد که افراد بیش از ۶۵ سال به هر مرکز درمانی مراجعه کنند، درمان آن‌ها رایگان است.

وی تأکید کرد: یکی از مزایای اجرای طرح نسخه الکترونیک این است که پول در جای خودش خرج شود، ۶۰ میلیون آدم در سال درگیر چاپ دفترچه بودند که با اجرای این طرح وقت این افراد دیگر به هدر نمی‌رود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار