کد خبر: 103478
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۱
مدیر کل ثبت احوال استان تهران گفت: صدور شناسنامه برای نوزادان و تعویض شناسنامه‌های افراد یک روزه با پرداخت2 هزار تومان انجام می‌شود اما برای شناسنامه المثنی زمان‌بندی خواهیم داشت.
احمد قشمی درباره شروع صدور شناسنامه‌های جدید در تهران گفت: هنوز صدور شناسنامه‌های جدید آغاز نشده ولی تا پایان سال این کار عملیاتی می‌شود.
مدیر کل ثبت احوال استان تهران با اشاره به اینکه این کار در 2 فاز صورت می‌گیرد، افزود: فاز اول صدور شناسنامه مکانیزه از سال 85 برای افراد زیر 15 سال آغاز شده است.
وی ادامه داد: ‌از ابتدای امسال سند تولد هر نوزاد هنگامی که تنظیم شد به صورت لحظه‌ای وارد پایگاه اطلاعاتی جمعیت کشور می‌شود و می‌توان دریافت که هر روز چند نفر به دنیا آمده‌اند.
به گفته قشمی، این اتفاق برای افرادی که فوت می‌کنند، نیز رخ می‌دهد.
مدیر کل ثبت احوال استان تهران درباره فاز دوم صدور شناسنامه مکانیزه در تهران، گفت: تا پایان سال این کار اجرایی و برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته است.
قشمی با اشاره به اینکه این کار به صورت فراخوان نیست، گفت: این کار به صورت تدریجی انجام می‌شود.
وی افزود: در این مرحله کسانی که از صدور شناسنامه آنها 15 سال گذشته، کسانی که نام و نام خانوادگی آنها قانونی تغییر کرده، شناسنامه افرادی که دچار آب خوردگی شده و ناخواناست یا از اعتبار ساقط شده یا افرادی که شناسنامه آنها دچار فقدان شده‌‌اند در این مرحله می‌توانند برای تغییر شناسنامه خود مراجعه کنند.
مدیر کل ثبت احوال استان تهران تأکید کرد: در این مرحله کار به صورت فراخوان نیست و به صورت تدریجی کار انجام می‌شود.
قشمی بیان کرد: قیمت صدور شناسنامه‌های جدید 2 هزار تومان است.
وی اظهار داشت: صدور شناسنامه نوزادان و تعویض شناسنامه‌ها یک روزه انجام می‌شود اما برای شناسنامه المثنی زمان‌بندی خواهیم داشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار