کد خبر: 1018373
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲
حضور هنیه در بیروت نمایش قدرت محور مقاومت بود رسانه‌های لبنان طی یک روز گذشته به موضوعات مختلفی پرداختند که سفر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به لبنان مهمترین سوژه خبری این رسانه‌ها است.
سرویس بین الملل جوان آنلاین: رسانه‌های مختلف لبنان در ۲۴ ساعت گذشته به رویداد‌های مختلفی پرداختند که سرخط خبری آن‌ها بدین شرح است:

روزنامه الاخبار نوشت: زمان حساب و کتاب فرارسیده است/ «غسان سلامه» رئیس کل بانک مرکزی لبنان آماده رفتن می‌شود.

روزنامه نداء الوطن اعلام کرد: مهلت دو هفته‌ای فرانسه برای تشکیل دولت لبنان در حال اتمام است و «مصطفی ادیب» هنوز مشغول رایزنی درباره کلیات دولت است.

روزنامه النهار نوشت: حضور هنیه در بیروت نمایش قدرت محور مقاومت همزمان با آغاز روند تشکیل دولت لبنان بود.

روزنامه الدیار اعلام کرد: ادیب خواهان دولتی با ۱۴ کرسی است و عون بر ۲۴ کرسی تاکید می‌کند/ عون می‌خواهد وزارت خانه‌های کشور و دارایی متعلق به جریان او باشد.

روزنامه الجمهوریه نوشت: سفر اخیر پمپئو به منطقه نقشه جدیدی از ائتلاف‌ها و نزاع‌ها را ترسیم کرد.

این روزنامه همچنین اعلام کرد: واشنگتن می‌خواهد به زودی توافق بر ترسیم مرز‌های لبنان با اسرائیل را به عنوان یک دستاورد پیش از انتخابات آمریکا رونمایی کند.

روزنامه البناء در تیتری نوشت: لاوروف امروز در دمشق/ امضای تفاهم نامه‌های مهم اقتصادی نشانه پایبندی مسکو به کمک به دمشق در مواجهه با تحریم‌های آمریکا.
منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار