کد خبر: 1011421
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۰۳:۰۰
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران:
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بیان اینکه دولت تا کنون در زمینه جبران کاهش درآمد‌ها و افزایش هزینه‌های بهداشتی به اتوبوسرانی تهران کمک نکرده‌است، گفت: روزانه به بیش از ۱۱ هزار ماسک برای رانندگان اتوبوس در پایتخت نیاز است.
سرویس جامعه جوان آنلاین: محمود ترفع درباره وضعیت اتوبوس‌های پایتخت اظهار داشت: از حدود ۶ هزار دستگاه اتوبوس تهران، بیش از ۷۰ درصد آن‌ها فرسوده‌است. همچنین در حال حاضر، عمر متوسط اتوبوس‌های شهر تهران ۵/ ۱۲ سال است و بر اساس مطالعات انجام شده، تهران به ۹ هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد. وی با اشاره به اینکه حدود ۴ هزار دستگاه اتوبوس فرسوده موجود باید از رده خارج شود، اظهار کرد: هزینه‌های شرکت واحد در شرایط کرونا سنگین و سرسام‌آور شده و به همان نسبت، درآمد‌های آن به دلیل کاهش مسافر به میزان بی‌سابقه‌ای کم شده‌است. وی تصریح کرد: شهرداری تهران با رویکرد مثبت در زمینه کمک به سلامتی شهروندان، تا کنون همه هزینه‌های خرید مواد ضد عفونی‌کننده ناوگان اتوبوسرانی پایتخت و تجهیزات مورد نیاز آن را تأمین کرده‌است. مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر اینکه دولت تا کنون در زمینه جبران کاهش درآمد‌ها و افزایش هزینه‌های بهداشتی به اتوبوسرانی تهران کمک نکرده‌است، خاطر نشان کرد: با توجه به ۶ هزارو ۳۰۰ پرسنل شرکت واحد اعم از رانندگان و نیرو‌های عملیاتی و ستادی و نیز ۵ هزار راننده و پرسنل بخش خصوصی، هر روز به ۱۱ هزارو ۳۰۰ ماسک نیاز داریم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با اعلام اینکه اتوبوس‌های دوکابین خطوط تندرو در سنوات گذشته توسط شهرداری تهران خریداری شده‌اند و بخش خصوصی هم با حمایت شرکت واحد، بخشی از اتوبوس‌های تک‌کابین مورد نیاز را تأمین کرده‌است، گفت: با توجه به افزایش زیاد قیمت‌ها، خرید اتوبوس جدید برای بخش خصوصی دیگر امکان‌پذیر و مقرون به صرفه نیست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار