کد خبر: 100964
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۷
معاون پرورشی و تربیت‌بدنی سازمان آموزش و پرورش شهر تهران گفت: 3 هزار میز و نیمکت در طرح هجرت 3 توسط دانش‌آموزان تعمیر شده است.
محمد بنیادی افزود: عرصه‌های فعالیت طرح هجرت 3 و بسیج سازندگی را می‌توان در 7 بخش منابع طبیعی و کشاورزی، عمرانی و محرومیت زدایی، خدمات رسانی، فنی و حرفه‌ای، بهداشت و درمان، بهسازی مدارس و علمی و آموزشی بیان کرد.
وی تصریح کرد: 165دانش‌آموز دختر و یک هزار و 450 دانش‌آموز پسر در فعالیت‌های طرح هجرت 3 مشارکت داشتند.
بنیادی خاطرنشان کرد: 60 هزار نفرروز در برنامه‌های علمی اعم از کلاسی، تقویتی و جبرانی طرح هجرت 3 شرکت داشته‌اند.
وی افزود: امسال نیز 210 هزار نفرروز در کارهای عمرانی، زیباسازی و مرمت شرکت داشته‌اند و 120 هزار متر مربع نقاشی، یکصد هزار متر زیباسازی، 11 هزار و 850 متر پرده‌دوزی و یک هزار و 750 متر سیم‌کشی توسط دانش‌آموزان در مدارس شهر تهران انجام شده است.
معاون پرورشی و تربیت‌بدنی سازمان آموزش و پرورش شهر تهران گفت: در طرح هجرت 3، 100 مورد تعمیرات در، پنجره و جوشکاری و 3 هزار میز و نیمکت تعمیر شده است.
وی اضافه کرد: در این طرح نیز 12 هزار متر لکه‌گیری، 200 متر لوله‌کشی آب و 250 متر دیوار چینی توسط دانش‌آموزان انجام شده است.
بنیادی ادامه داد: در طرح هجرت 3 نیز 62 نفر مربی زن و 75 نفر مربی مرد و در مجموع 2 هزار و 652 نفرروز مربی زن و 2 هزار و 810 نفرروز مربی مرد فعالیت کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار