تهيه كننده فيلم سينمايي«آخرين ملكه زمين» كه قرار است طي مراسمي با حضور وزير ارشاد مورد تقدير قرار گيرد در گفتوگو با خبرنگار سينمايي فارس اظهار داشت: «آخرين ملكه زمين» جزو تنها توليدات حوزه هنري است كه تاكنون بيشترين شركت را در جشنوارههاي مختلف داشته و توانسته است بيشترين جوايز را نيز كسب كند.
وي ادامه داد:البته بايد اين نكته را نيز يادآور شد كه اين فيلم اكران بسيار نامناسبي را در ايران داشته است كه اين موضوع به شرايط نامناسب اكران در كشور باز ميگردد اما با اين وجود خوشحالم كه اين فيلم در جشنوارههاي مختلف ديده شد و آن هم به دليل نگاه به شدت انساني آن است.
سجادپور خاطر نشان كرد:دليل ديده شدن «آخرين ملكه زمين» در جشنوارههاي جهاني اين است كه اين فيلم از موضع عزت و اقتدار به مهاجران افغان نگاه كرده است كه اتفاقا ديدي كاملا ضد غربي دارد و به هيچ عنوان با جريان فيلمهاي به اصطلاح جشنوارهاي همخواني ندارد.
تهيهكننده فيلم سينمايي «آخرين ملكه زمين» افزود: اين فيلم با وجود تفاوتهاي ساختاري و مضموني بسيار زيادي كه با فيلمهاي جشنوارهاي دارد بالاترين ميزان موفقيت را داشته است كه اين موضوع نشان دهنده لزوم ايجاد يك تحول اساسي در ساختار سينماي ايران است و ضرورت تغيير نگرش در سياستهاي جشنوارههاي خارجي نسبت به فيلمهاي ايراني و فيلمهاي ايراني نسبت به جشنوارههاي خارجي را بيان ميدارد.
براساس اين گزارش، فيلم سينمايي «آخرين ملكه زمين» به كارگرداني«محمدرضا عرب» و تهيهكنندگي«سيدعليرضاسجادپور» و محصول حوزه هنري، امشب 8 مهر با حضور وزير ارشاد، مسؤولان فرهنگي هنري، هنرمندان و اهالي رسانه در سينما آزادي نمايش داده ميشود و به بهانه موفقيتهاي اخير بينالمللي اين فيلم، از آن تجليل خواهد شد.