کد خبر: 100004
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۸
قاتلان نوجوان تنها 16 و 19 سال داشتند
به گزارش «جوان آنلاین»، ششم مهرماه سال 78 به افسر نگهبان کلانتری 154 افسریه خبر داده شد مرد 50 ساله‌ای به نام لطف‌الله در داخل کارگاه خیاطی‌اش با طنابی خفه شده است.
با اعلام این موضوع مأموران در محل حاضر شدند و پس از تأیید این قتل، موضوع را به بازپرس کشیک قتل دادسرای امور جنایی تهران و اکیپ جنایی پلیس آگاهی خبر دادند.
دقایقی بعد با حضور آنها سرانجام در تحقیقات مقدماتی مشخص شد که از زمان وقوع قتل دو کارگر «ماشاءالله» به نام‌های «امید» 19ساله و «اسماعیل» 16ساله که به تازگی شاگرد این مرد شده‌اند به طرز مشکوکی ناپدید شده‌اند.
در بررسی‌های بعدی کارآگاهان پلیس آگاهی، آنها با ردیابی محل سکونت این دو پسر جوان، آنها را در محل سکونتشان در شهرستان هرسین شناسایی و بازداشت کردند.
متهمان دستگیرشده در همان مراحل اولیه با اعتراف به ارتکاب قتل و انجام سرقت از کارگاه خیاطی ماشاءالله مدعی شدند که به خاطر آزار و اذیت مقتول او را به قتل رسانده‌اند.
پس از تکمیل تحقیقات در حالی که پرونده «اسماعیل» 16 ساله برای رسیدگی به دادگاه اطفال فرستاده می‌شد اولیای دم ماشاالله قبل از رسیدگی به پرونده اعلام رضایت کردند. عصمت‌الله جابری، سرپرست اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران با اعلام این مطلب افزود: همچنین در حالی که متهم دوم پرونده به نام «امید» 19 ساله در شعبه 1607 دادگاه عمومی تهران به قصاص محکوم شد و شعبه 39 دیوان این حکم را قابل اجرا دانست، اولیای دم مقتول برای دومین‌بار نیز اعلام گذشت کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار