کد خبر: 999171
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹
احتمال بازگشایی سینما‌ها از عید فطر «بازگشایی سینما‌ها از عید سعید فطر» موضوع پنجمین جلسه کارگروه بررسی آسیب‌های کرونا در سینما خواهد بود.
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: همزمان با آغاز به کار مشاغل کم‌خطر از سی‌ام فروردین‌ماه ۱۳۹۹، زمزمه‌هایی مبنی بر بازگشایی سینما‌ها همزمان با عید سعید فطر (۱۵ خرداد) شنیده می‌شود.

موضوعی که قرار است روز چهارشنبه سوم اردیبهشت در پنجمین جلسه کارگروه بررسی آسیب‌های کرونا در سینما بررسی شود. میزان و نحوه کمک خانه سینما به اعضاء نیز از دیگر دستورکار‌های این جلسه خواهد بود.

همچنین شنیده می‌شود احتمال از سرگیری فعالیت‌های سینمایی و تولید فیلم‌ها، زودتر از بازگشایی سینما‌ها وجود دارد.

پیش‌تر در یکی از جلسات ستاد ملی کرونا با حضور رئیس‌جمهور، تحلیلی ارائه شد که در آن سهم سینما‌ها در انتقال بالقوه کرونا فقط ۰.۰۹ درصد پیش‌بینی شده بود.

گفته می‌شود فیلم‌های کمدی و پرمخاطب در بازگشایی سینما‌ها شانس بیشتری برای اکران دارند تا هر چه زودتر رونق را به چرخه سینما بازگردانند. باید منتظر ماند و دید پس از بازگشایی سینماها، آیا مخاطبان از آن استقبال می‌کنند یا همچون چین، تماشاچیان ترجیح می‌دهند با احتیاط بیشتری نسبت به این موضوع برخورد کنند؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار