کد خبر: 998845
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۷
ورود حمید لولایی به «نون. خ»؛ همزمان با شیوع ویروس کرونا حمید لولایی بازیگر طنزپرداز در اینستاگرام خود با اشاره به زمان ورودش به این سریال و همزمانی با شیوع ویروس کرونا نوشت: متاسفانه با شروع کار من، به علت ویروس کرونا، سریال در دومین روز فیلمبرداری تعطیل شد، ولی خوشحالم صحنه‌ای در این کار زیبا حضور داشتم.
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: این شب‌ها سریال «نون. خ» به کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه کنندگی مهدی فرجی از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

فصل اول این سریال نوروز سال ۹۸ روی آنتن شبکه یک سیما رفت و بنا بود فصل دوم ماه رمضان امسال به پخش برسد. با این حال شیوع ویروس کرونا باعث شد سریال کوتاه‌تر شده و زودتر از زمان موعود تصویربرداری آن به پایان برسد.
با پایان تصویربرداری زودهنگام سریال یکی از نقش‌هایی که کوتاه شد متعلق به حمید لولایی است.

حمید لولایی بازیگر طنزپرداز در اینستاگرام خود با اشاره به زمان ورودش به این سریال و همزمانی با شیوع ویروس کرونا نوشت: «سریال نون. خ کمدی موقعیت که سال‌ها دنبال کردم، سریالی خوش ساخت با کارگردانی خوب سعید آقاخانی و با بازی درخشان. متاسفانه با شروع کار من، به علت ویروس کرونا، سریال در دومین روز فیلمبرداری تعطیل شد، ولی خوشحالم صحنه‌ای در این کار زیبا حضور داشتم.»

سریال «نون. خ» به مناطق کردنشین می‌پردازد و شب گذشته سکانس‌های از آن اتفاقات زلزله سرپل‌ذهاب را تصویر کرد.

این سریال با بازی هنرمندانی، چون سعید آقاخانی، میرطاهر مظلومی، شقایق دهقان، حمیدرضا آذرنگ، سیروس میمنت، مجید یاسر و. روی آنتن می‌رود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار