کد خبر: 998840
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰
فعالیت گالری‌ها از ابتدای اردیبهشت مجاز است مدیرکل هنر‌های تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: نگارخانه‌های هنر‌های تجسمی به شرط ثبت‌نام در سامانه اصناف و صنایع وزارت بهداشت، از ابتدای اردیبهشت‌ماه مجاز به فعالیت هستند.
به گزارش جوان آنلاین به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنر‌های تجسمی، هادی مظفری مدیرکل هنر‌های تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: با توجه به ابلاغ ستاد ملی مبارزه با کرونا برای اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند و حمایت از فعالیت نگارخانه‌ها با اولویت صیانت از سلامت کارکنان، هنرمندان و بازدیدکنندگان، این واحد‌های صنفی می‌توانند درصورت تمایل به بازگشایی، فعالیت‌های خود را از اول اردیبهشت آغاز کنند.

البته پیش از آن ضرورت دارد نگارخانه‌های هنر‌های تجسمی برای شروع فعالیت‌های خود در «سامانه ثبت‌نام اصناف و صنایع» وزارت بهداشت به نشانی http://www.salamat.gov.ir ثبت‌نام کرده و با رعایت نکات بهداشتی اعلام شده فعالیت کنند.

شروع و ادامه فعالیت‌ها منوط به عدم برگزاری افتتاحیه و برگزاری برنامه‌هایی است که منجر به تجمع و تراکم مراجعه‌کنندگان شود.

آغاز و ادامی فعالیت‌های نگارخانه‌ها بدون ثبت‌نام در این سامانه منجر به عدم صدور مجوز فعالیت و یا در صورت فعالیت، موجب توقف فعالیت واحد مربوطه خواهد شد.

راهنمایی‌های لازم برای فعالیت واحد‌های کاری، پس از تکمیل ثبت‌نام به صورت الکترونیکی ابلاغ خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار