کد خبر: 998315
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۹
کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ساز و کار دولت برای هزینه‌کرد «بودجه یک میلیارد یورویی مقابله با عوارض کرونا» را مورد بررسی قرار می‌دهد.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: به گزارش مهر، امروز جلسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش، دستور جلسه کمیسیون‌های اجتماعی، اقتصادی، امنیت ملی و سیاست خارجی، کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات و کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی به موضوع ویروس کرونا اختصاص می‌یابد. کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات بررسی «برنامه‌های دولت جهت هزینه‌کرد مبلغ یک میلیارد یورو که از محل صندوق توسعه ملی برای مهار بیماری کرونا برداشت کرده است»‌را در دستور کار دارد.

کمیسیون اجتماعی نیز نشستی مشترک با شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور بررسی میزان شیوع کرونا و پیامد‌های آن و همچنین اقدامات انجام شده در خصوص حمایت از کارگران و مشاغل تعطیل شده را در دستور کار خواهد داشت.

رهبر معظم انقلاب، در روز ۱۸ فرودین ۹۹ با درخواست دولت مبنی بر اختصاص یک میلیارد یورو از منابع صندوق توسعه ملی برای مقابله و مدیریت عوارض ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور موافقت کردند. مجلس، نحوه هزینه‌کرد یک میلیارد یورو تسهیلات صندوق توسعه را بررسی خواهد کرد.

حذف نطق میان دستور نمایندگان از دستور مجلس
همچنین اسدالله عباسی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس در گفتگو با فارس از حذف نطق‌های میان‌دستور از دستور کار صحن علنی مجلس به‌منظور رسیدگی سریع‌تر به طرح‌ها و لوایح باقی‌مانده تا پایان دوره فعلی خبر داد. وی افزود: با توجه به محدودیت زمانی در زمان برگزاری نشست علنی مجلس بنا بر این شد که نطق‌های میان دستور به عنوان دستور ثابت صحن از دستورکار صحن علنی مجلس خارج شود تا رسیدگی به طرح‌ها و لوایح باقی‌مانده در مجلس تا پایان دوره دهم با سرعت بیشتری صورت گیرد. سخنگوی هیئت رئیسه مجلس اظهار داشت: همچنین در این جلسه مقرر شد کمیسیون‌های تخصصی مجلس هم عصر روز‌های سه شنبه هر هفته جلسه داشته باشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار