کد خبر: 998009
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۶
‏ مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت استان اصفهان:
اقدامات فولاد مبارکه در مقابل ویروس کرونا قابل تقدیر است مجید مشایخ به همراه جمعی از کارشناسان ضمن بازدید از نواحی و خطوط تولید فولاد مبارکه، اقدامات صورت گرفته در این شرکت درحوزۀ مبارزه با ویروس کرونا را مورد بررسی قرار دادند.

‏ به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ،مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت استان اصفهان پس از بازدید رختکن های کارکنان خطوط تولید، مراکز طبخ، برخی از خطوط تولید و اتاقهای کنترل در جلسهای با حضور نمایندگان واحدهای مدیریت شهری، خدمات عمومی و کارشناسان بهداشت، شرکت کرد و اظهار داشت: اینکه فولاد مبارکه به سلامت نیروی انسانی خود در جریان شیوع این بیماری خطرناک به طور جدی اهمیت میدهد، قابل تقدیر است.

وی افزود: خوشبختانه فولاد مبارکه اقدامات مؤثری در خصوص ضدعفونی مستمر سرویسهای ایاب و ذهاب، تأسیسات و تسهیلات بهداشتی و رفاهی کارکنان و همچنین ضدعفونی مستمر ساختمانهای اداری و عملیاتی انجام داده است. دیگر اقدامات این شرکت از قبیل کنترل دمای بدن کارکنان هنگام ورود و خروج آنها و استفادۀ مؤثر و کافی از وسایل حفاظت فردی ازجمله ماسک تنفسی و ژل ضدعفونی کنندۀ دست و سایر ملزومات نیز در پیشگیری از شیوع هرچه بیشتر این ویروس، کارآمد است.

مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت استان اصفهان با تأکید بر اینکه اطلاعات کلی کارکنان و خانوارهای شرکت باید در سامانۀ salamat.gov.ir ثبت شود، خاطرنشان کرد: باید روند بازگشت به کار کارکنان مشکوک، مبتلا و بهبودیافته مطابق با پروتکلهای تعریف شده همچنان ادامه یابد.

مشایخ از وجود مرکز طب کار در شرکت فولاد مبارکه به عنوان ظرفیت و بستر بسیار مناسب در جهت پیشگیری از انتقال این بیماری نام برد.

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار