کد خبر: 997063
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۶
نماینده پارلمان عراق: رای اعتماد به کابینه الزرفی بعید است نماینده پارلمان عراق اعلام کرد که کابینه الزرفی نمی‌تواند رای اعتماد کسب کند.
سرویس بین الملل جوان آنلاین: «برهان المعموری» نماینده پارلمان عراق روز گذشته اعلام کرد که در سایه ادامه امتناع اکثریت نیرو‌های سیاسی از رای دادن به «عدنان الزرفی» مامور تشکیل دولت جدید عراق٬ رای اعتماد به کابینه وی در پارلمان بعید به نظر می‌رسد.

المعموری خاطرنشان کرد که الزرفی همچنان مورد اعتراض ائتلاف «الفتح» و «دولت قانون» و «الحکمه» که نیرو‌های تاثیرگذار در پارلمان هستند بوده و وی به همین دلیل تا این لحظه نتوانسته زمینه رای اعتماد به کابینه خود را در پارلمان فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد که الزرفی همچنان قصد کناره‌گیری و انصراف نداشته و به روند تشکیل کابینه خود ادامه می‌دهد.

نماینده مذکور عراقی تصریح کرد که نام‌های جایگزین برای عدنان الزرفی هنوز مورد توافق احزاب سیاسی قرار نگرفته اند و در صورت رد و یا کناره‌گیری الزرفی مقدمات برای معرفی گزینه بعدی آماده می‌شود.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار