کد خبر: 985160
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴
فرمانده انتظامی شهرستان شهرضا :
برنج های قاچاق در شهرضا  توقیف شد سرهنگ"صادق کاظم زاد" از کشف 15 هزارکیلو برنج خارجی قاچاق به ارزش 2 میلیارد و 400 میلیون ریال در بازرسی از 2 کامیون بنز خبر داد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ، فرمانده انتظامی شهرستان شهرضا در گفت و گو با پایگاه خبری پلیس اظهار داشت:ماموران انتظامی مستقر در ایستگاه بازرسی شهید "امامی" شهرستان "شهرضا" حین کنترل خودروهای عبوری به 2 کامیون بنز مشکوک و آنها را متوقف کردند.

سرهنگ"صادق کاظم زاد"  افزود: در بازرسی از این خودروها 375 کیسه 40 کیلوگرمی برنج خارجی کشف شد که رانندگان مدارک گمرکی مربوطه را ارائه ندادند و خودروها و محموله های آنها توقیف شد.

وی بیان داشت: در این رابطه 2 راننده دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی تحویل داده شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان شهرضا تاکید کرد: نیروی انتظامی با قاچاقچیان کالا و برهم زنندگان نظم اقتصادی جامعه برخورد قاطع و قانونی می کند و اجازه جولان به آنان را نخواهد داد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار