کد خبر: 983902
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان گفت: حضور باشکوه مردم در حماسه ۹ دی سال ۸۸ نشان داد که درست در روز‌هایی که همه حرمت‌ها شکسته شد، مردم ایران زنده و بیدار هستند.

روشن خوشنوازی در گفت‌وگو با خبرنگار جوان در سنندج با اشاره به فتنه 88 اظهار داشت: نزدیک به هشت ماه کشور درگیر آشوب و ناآرامی‌های بعد از انتخابات ریاست جمهوری در سال 88  بود، هر چه روز انتخابات دورتر می‌شد تعداد مردم هم در راهپیمایی‌ها کمتر می‌شد تا اینکه  بعد از سخنرانی مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه 25 خرداد کسانی که دل در گرو نظام داشتند علیرغم دلخوری از نتایج آرا صف خود را از آشوب‌گران جدا کردند و عده‌ای نه چندان زیاد شروع به تخریب اموال عمومی، زیر سوال بردن اصل دین، نظام مقدس اسلامی و هم چنین اصل ولایت فقیه کردند.

وی افزود: هر چند هر روز از تعداد اغتشاش‌گران کمتر می‌شد اما عمق تخریب و شعارهای هنجارشکنانه بیشتر می‌شد و ایام محرم و عاشورای حسینی که فرا رسید در حالی که مردم در عزاداری بودند آشوب‌گران به هتک حرمت ماه محرم و روز عاشورا پرداختند و همین رفتار  باعث جریحه‌دار شدن احساسات مذهبی مردم ایران شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان ادامه داد: اوج حرکت این افراد در روز عاشورا گویای این بود که آنها معتقد به ارزش‌ها و مظاهر اسلامی از جمله امام حسین(ع) و عاشورا نبودند و به همین دلیل روز عزای حسین(ع) را به جشن تبدیل کردند و به صفوف نماز عزاداران و افرادی که بر حسب ظاهر چهره حزب اللّهی داشتند، حمله کردند و شعارهایی دادند که نشانگر مبارزه اساسی با نظام اسلامی و اصل ولایت بود لذا کاسه صبر مردم لبریز شد و زمان خلق حماسه 9 دی رسیده بود.

وی تصریح کرد: مردم ایران همیشه در تنگناهای تاریخی با بصیرت عمل کرده لذا حمایت جانانه خود را از نظام اسلامی اعلام داشتند و 9 دی را هم به روزهای ماندگار تقویم جمهوری اسلامی اضافه کردند.

خوشنوازی گفت: حماسه‌ 9 دی به عنوان یک قله‌ رفیع در انقلاب اسلامی ما به چشم می‌خورد و ما باید همیشه از این تابلوی معنوی برای استمرار معنوی انقلابمان استفاده کنیم.

وی یاداور شد: این‌که رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند: حماسه‌ تاریخی و ماندگار نهم دی یکی از قله‌های فراموش‌نشدنی است، به این خاطر است که 9 دی حرکتی مردمی و متکی بر ایمان و اراده‌ الهی و برخاسته از بصیرت، شناخت موقعیت و حضور در لحظه‌های مورد نیاز بود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان اضافه کرد: حضور باشکوه مردم نشان داد که درست در روزهایی که همه حرمت‌ها شکسته شد، مردم ایران زنده و بیدار هستند.

وی به دستاوردهای حضور در حماسه 9 دی اشاره کرد و گفت: طرفداری مردم از نظام مقدس اسلامی و ولایت فقیه و رهبری، پشتوانه‌سازی محکم و استوار این حضور حماسی مردم برای حضور مقتدرانه ایران اسلامی در عرصه بین‌المللی، ناکامی جریان فتنه و حفظ انقلاب اسلامی از جمله دستاوردهای حضور مردم در حماسه 9 دی بود.

وی تاکید کرد: حماسه 9 دی در حقیقت یک بار دیگر اثبات کرد که ایرانیان ولایت‌مدار همواره بر پایه اندیشه‌های ناب امام(ره) و مقام معظم رهبری آماده جانفشانی برای حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند.

انتهای پیام/

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها