کد خبر: 982073
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۳:۴۰
رئیس‌جمهور سوریه تأکید کرد که دولت سوریه با از بین بردن تروریست‌ها بهانه‌های حضور امریکا در این کشور را از بین می‌برد و امریکا هیچ افقی برای بقا در سوریه نخواهد داشت.
سرویس بین الملل جوان آنلاین: بشار اسد در گفتگو با شبکه چینی فینیکس تأکید کرد که اولویت این کشور در نحوه تعامل با موجودیت غیرقانونی امریکا در سوریه، حمله به تروریست‌ها است، چرا که این روند باعث تضعیف بهانه‌های حضور امریکا می‌شود و باعث می‌شود گروه‌های سوری که تحت پرچم امریکا کار می‌کنند به آغوش کشور بازگردند و به دولت برای آزادسازی تمامی اراضی بپیوندند. در چنین شرایطی هیچ افقی برای ادامه موجودیت امریکا در سوریه باقی نمی‌ماند. بشار اسد تأکید کرد که امریکا امروز با سرقت نفت سوریه و فروش آن به ترکیه اقدام به همدستی با گروه‌های تروریستی در روند سرقت نفت سوریه می‌کند. وی اظهار داشت که دولت ترکیه نیز به صورت مستقیم در روند فروش نفت سوریه نقش داشته و این روند را در گذشته با تعامل با جبهه النصره و بعد از آن با داعش و امروز با همکاری امریکایی‌ها دنبال می‌کند.

حساب کردن روی ترامپ بیجاست
اسد، درباره وضعیت امریکا و انتخابات پیش روی این کشور در سال ۲۰۲۰ و شکست دونالد ترامپ در این انتخابات و شرایط سوریه اظهار کرد: در یکی از مصاحبه‌ها از ترامپ صحبت کردم و گفتم که او بهترین است، زیرا شفاف‌تر عمل می‌کند، طبعاً بهترین به معنای اینکه او خوب است، نیست، اما شفاف بودن او نکته خوبی است، به خصوص زمانی که دائماً در سیاست غربی عادت کرده‌ایم به اینکه حقایق در مقاصد غربی در قبال جهان در لفافه قرار می‌گیرند، اما در عین حال باید کاملاً آگاه باشیم که سیستم سیاسی امریکا سیستم کشوری که ما درک کرده‌ایم، نیست. سیستم سیاسی امریکا سیستمی برگرفته از لابی‌هاست. آنچه در امریکا حکومت می‌کند لابی پول است چه نفت باشد یا سلاح یا بانک‌ها و غیره، این لابی‌ها بر کل جزئیات سیاست امریکا حکومت می‌کنند. زمانی که ترامپ خواست مستقل باشد ولو بسیار اندک هجمه علیه او شروع شد و اکنون شاهد روندی تحت عنوان استیضاح ترامپ هستیم؛ روندی که هدف از آن آوردن رئیس‌جمهوری به خط مشی قدیمی یعنی خط لابی‌هاست از این رو تمام رؤسای جمهوری که با آن‌ها در سوریه کار کرده‌ایم از نیکسون در سال ۱۹۷۴ -زمانی که روابط با امریکا احیا شد- تا امروز ترامپ، محکوم به پیروی از لابی‌ها هستند. هرچه قدر یک رئیس‌جمهور نیات خوب داشته باشد نمی‌تواند از سیاست لابی‌ها عدول کند. از این رو حساب باز کردن بر تغییر رؤسای جمهوری، حساب باز کردن بر امر غیرواقعی و بیجاست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار