کد خبر: 980405
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۵
مدیر منطقه 8 شهرداری کرج خبرداد
بهسازی و ساماندهی جداول سطح منطقه 8 شهرداری کرج مدیر منطقه 8 شهرداری کرج ضمن تاکید بر ضرورت تحقق مجموعه عملیات عمرانی در سطح منطقه از پایان عملیات اصلاح نهر قدیمی بلوار طالقانی شمالی و جدولگذاری ضلع شرقی بلوار کوهپایه جهت ارتقاء منظر شهری و سطح کیفی معابر خبر داد.

مهدی لطفی جدولگذاری معابر را به لحاظ تاثیرگذاری بر فضای ارتباطی شهر مهم ارزیابی کرد و در این راستا از تخریب، نوسازی و بهسازی جداول فرسوده معابر سطح منطقه خبر داد.

وی گفت: طی بازدید میدانی از سطح منطقه عملیات جدولگذاری بلوار طالقانی شمالی جهت اصلاح نهر قدیمی و احداث نهر جدید در قالب طرح باز آفرینی شهری و احیای بافت فرسوده به طول یکهزار و 100 متر و با صرف اعتباری بالغ بر سه میلیارد و 200 میلیون ریال اجرائی شد.

بر اساس این گزارش عملیات جدولگذاری ضلع شرقی بلوار کوهپایه به طول هزار متر و عملیات پیاده رو سازی این بلوار به مساحت 500 متر مربع با هدف بهبود وضعیت هدایت آبهای سطحی، زیبا سازی و همچنین ایمن سازی مسیر تردد عابرین در مجموع با صرف اعتبار سه میلیارد و 500 میلیون ریالی به مرحله اجرا رسید.

لطفی در پایان تعهد شهرداریها را به منظور اجرای برنامه های هدفمند در راستای تحقق توسعه و عمران شهر یاد آور شد وافزود: مدیریت شهری با در نظر داشتن این مهم نسبت به انجام اقدامات عمرانی در سطح شهر بی وقفه تلاش می کند. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار