سرویس اقتصادی جوان آنلاین: سیدجواد احمدی، معاون سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در گفتگو با خبرنگار مهر خاطرنشان کرد: به زودی و ظرف پنج روز آینده، با هماهنگی اتحادیههای مربوطه، تابلوهای متحدالشکلی در سطح نانواییها نصب خواهد شد که روی آن، وزن چانه نان، قیمت، نوع نان عرضه شده اعم از ساده و کنجدی، شماره تلفن رسیدگی به شکایات که همان شماره تلفن اتحادیه نانوایان، ستاد خبری سازمان حمایت و سازمانهای صمت (۱۲۴) و ۱۹۰ که مربوط به امور بهداشتی وزارت بهداشت است، روی این تابلوهای متحدالشکل درج میشود و نرخنامه به همه واحدها تحویل داده شود تا در این تابلوها، در دید عموم قرار گیرد.
این مقام مسئول با بیان اینکه همزمان با اصلاح قیمت نان در شهر تهران، نرخ نان آزادپزها نیز نظاممند شدهاست، گفت: در واحدهای آزادپز تهران، قیمت جدید نان سنگک ۱۸۰۰ تومان، بربری ۱۵۰۰تومان، تافتون ۸۵۰ تومان و لواش ۴۵۰ تومان است؛ این در حالی است که نرخ نان بربری در نانواییهای دولتی ۱۰۰۰ تومان، سنگک ۱۲۰۰ تومان، تافتون ۵۵۰ تومان و لواش ۳۰۰ تومان است.
معاون سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان خاطرنشان کرد: نکته اصلی این است که در واحدهای نانوایی، باید اولویت عرضه با نان مورد نظر قاطبه مردم باشد؛ یعنی پخت نان سنگک ساده نسبت به نان سنگک کنجدی در اولویت قرار دارد و اگر فردی درخواست خرید نان کنجدی یا نان سبزیجات داشت، در اولویت بعد از متقاضیان نان ساده قرار میگیرد.
وی افزود: قرار بر این است که برای نانهای کنجدی یک رو و دو رو نیز نرخنامهای از سوی اتحادیه نانوایان تهیه شود تا از رفتار سلیقهای خودداری شود؛ چراکه بعضاً در نانواییهای آزادپز، نرخهای سلیقهای روی نان کنجدی اعمال میشد و بعضاً یک نان سنگک تا ۵ هزار تومان نیز عرضه میشد، در حالیکه آزادپزها از این به بعد مکلف هستند که در چارچوب نرخنامه تأیید شده اتحادیهها و سازمان حمایت حرکت کرده و قیمت را در این چارچوب تعیین کنند.