کد خبر: 1386270
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۸
3 رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: شورای نمایندگان اقتصادی سران قوا کارگروه ویژه‌ای تشکیل داده تا در مواردی که برای تسریع اقدامات به مقررات ویژه نیاز است، تصمیم‌گیری سریع‌تر انجام شود.

جوان آنلاین: سید حمید پورمحمدی درباره روند بازسازی خسارت‌های جنگ تحمیلی اخیر، گفت: ستاد بازسازی در سازمان برنامه و بودجه در جریان جنگ تشکیل شد و شورای این سازمان راهبری این کار را بر عهده گرفت. پس از آن حدود ۱۶ حوزه آسیب‌دیده در جنگ در نشست‌های کارشناسی ارزیابی خسارت شدند و برنامه‌های هر بخش با توجه به اولویت و ضرورت در دستور کار قرار گرفتند.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این زمینه گفت: درمان مجروحان و تعیین تکلیف وضع شهدا از جمله موضوعات مورد توجه بوده است. همچنین اسکان آسیب‌دیدگان، تأمین اثاثیه منازل خسارت‌دیده، ساخت خانه‌ها، جبران خسارت خودرو‌ها و حمایت از کسب‌وکار‌های کوچک تا صنایع بزرگ در برنامه بازسازی قرار دارند.

پورمحمدی افزود: بخشی از این اقدامات با سرعت انجام شده و ارزیابی و اجرای برخی برنامه‌ها نیز همچنان ادامه دارد. ستاد بازسازی به‌صورت مستمر تشکیل نشست می‌دهد و کارگروه‌های آن برای تسریع در اجرای برنامه‌ها فعال هستند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: شورای نمایندگان اقتصادی سران نیز کارگروه ویژه‌ای تشکیل داده است تا در مواردی که برای تسریع اقدامات به مقررات ویژه نیاز است تصمیم‌گیری سریع‌تر انجام شود. با وجود اقدامات صورت‌گرفته، ممکن است سرعت اجرای برخی برنامه‌ها هنوز متناسب با انتظارات نباشد، اما با پیشرفت مراحل اداری و تأمین مجوز‌های لازم روند بازسازی سرعت بیشتری خواهد گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار