سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: مهدی فرجی تهیه کننده سریال «نون. خ» درباره ساخت ادامه این سریال، گفت: در حال حاضر با امیر وفایی نویسنده سریال برای نگارش فصل دوم قرارداد بستهایم و او فعلاً به تنهایی سریال را مینویسد. وی ادامه داد: قرار است این سریال به کارگردانی آقاخانی برای رمضان سال آینده آماده شود و در ۲۵قسمت تولید خواهد شد. فرجی درباره اینکه چرا سریال را برای نوروز نمیسازند، توضیح داد: شبکه یک نوروز ۹۹ سریال «پایتخت» را خواهد داشت و سریال ما قرار است برای رمضان آماده شود که در مرداد ماه پیشتولید کار را شروع میکنیم.
امیر وفایی، نویسنده این سریال نیز درباره نگارش فیلمنامه فصل دوم سریال «نون. خ» بیان داشت: تقریباً کار را شروع کردهایم. قصه را پیش میبریم تا به مرحله نهایی برسیم. به همراه آقای سعید آقاخانی هر روز جلسه داریم و قصه را چکشکاریهایی میکنیم تا به مرحله نگارش برسانیم.
این نویسنده درباره فضای قصه فصل دوم «نون. خ» گفت: قصه این سریال تغییر میکند. آن قصهای که در فصل اول بود بسته شده است، اما با همان بازیگران در فضای جدید یک قصه جدید را خواهیم داشت. وی همچنین اعلام کرد: هنوز نگارش سریال شروع نشده است و ما همچنان جلسات قصه را میگذرانیم، چراکه قصه باید به انسجامی برسد تا سراغ نگارش برویم.
سریال «نون. خ» مجموعه طنز نوروزی بود که به کارگردانی سعید آقاخانی از شبکه اول سیما پخش شد. این مجموعه تلویزیونی با نگاهی متفاوت به اقوام ایرانی و دور شدن از فضای پایتخت، با استقبال خوب مخاطبان روبهرو شد. میزان استقبال از این سریال به نحوی بود که آن را با موفقیت سریال «پایتخت» مقایسه کرده و از «نون خ» به عنوان «پایتخت کرد زبان» نام میبرند. خلق کاراکتری به نام «نورالدین خانزاده» با بازی سعید آقاخانی که نمایانگر فرهنگ و آداب مردم مناطق کردنشین بود، از جمله علل استقبال از سریال «نون. خ» است. استفاده صحیح از زبانهای محلی و نقشآفرینی اقوام ایرانی باعث شد تا موفقیت سریال «نون. خ» جنبه ملی به خود بگیرد و نمایندگان کرد مجلس شورای اسلامی به خاطر پخش این سریال از صداوسیما تقدیر کنند. «نون. خ» طبق اعلام سازمان صداوسیما، پربینندهترین سریال نوروزی سال ۹۸ بود. سفارش ساخت فصل دوم این سریال در همان ایام نوروز به تیم سازنده داده شده بود، اما زمان ساخت و پخش آن هنوز مشخص نشده بود.