سام مردانی افزود : در نیمه دوم امسال بیش از 2 هزار و 500 تن گوشت سفید در استان تولید و وارد چرخه مصرف و یا ذخیره سازی شده است.
وی ، با بیان اینکه جوجه ریزی در 204 واحد مرغداری گوشتی این استان انجام شده است، تصریح کرد: با برنامه ریزی های انجام شده، برای تامین گوشت مرغ تا پایان سال هیچ محدودیتی وجود ندارد.
معاون بهبود امور دامی سازمان جهاد کشاوری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مصرف روزانه گوشت سفید در این استان 50 تن است، افزود: مازاد تولید به استانهای همجوار ارسال می شود.
مردانی، از تامین بخش عمده ای از گوشت قرمز استان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: با تامین گوشت منجمد و گوشت گرم وارداتی مورد نیاز استان، تعادل در قیمت گوشت قرمز برقرار می شود.