کد خبر: 917290
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۴
در راستاي حمايت از كالاي ايراني صورت گرفت :
اعطاي جايزه ملي مسئوليت اجتماعي به ذوب آهن اصفهان در سال حمايت از كالاي ايراني جايزه ملي مسئوليت اجتماعي براي اولين بار در كشور از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ايران به ذوب آهن اصفهان اعطاء گرديد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ،در اين همايش اولين نماد برند حامي فرهنگ و هنر ايراني بصورت رسمي ثبت و جهت بهره برداري در اختيار سازمان ها و شركت هاي برتر در اين حوزه از جمله ذوب آهن اصفهان قرار گرفت و همچنين آرم و لوگوي كليه سازمان ها و شركت هاي برگزيده با هدف ماندگاري نام و نشان آن ها در يادمان ملي ميرعماد حك و در كاخ موزه سعدآباد جاودانه گرديد.

در اختتاميه همايش جايزه ملي مسئوليت اجتماعي كه در محل مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد برگزار شد در جهت دفاع از هويت ملي ، ثبت ملي مكتب نستعليق ميرعماد الحسني رونمايي شد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها